Педагогиня з Покрова Людмила Усенко серед кращих STEM-освітян Дніпропетровщини

     Стрімкий розвиток науки та сучасних технологій спонукає освітян опановувати новітні методи навчання. Сучасна STEM-освіта охоплює природничі науки, технології, технічну творчість, мистецтво та математику. Кожна з них дає можливість поглянути на реальність під різними кутами. І це доводять талановиті педагоги Дніпропетровщини, серед який і представники освітньої ниви Покрова.

     Кращих педагогів Дніпропетровщини у галузі STEM-освіти нагородили грамотами голови обласної ради. Серед відзначених – покровчанка Людмила Усенко – заступник директора, учитель початкових класів ліцею №5.

     Слід зазначити, що торік Людмила Вікторівна брала активну участь у проведенні Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна» та отримала подяку Міністерства освіти і науки та Інституту модернізації змісту освіти.

     Цьогоріч урочистий захід був присвячений Міжнародному Дню дівчат і жінок у науці. Відзначення педагогів пройшло у неформальній і творчій обстановці. Учасників також нагородили подяками Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.

     – Незважаючи на складні часи для нашої країни, жінки-викладачі технічних дисциплін знаходять час і можливість займатися науковою творчістю, спрямовуючи свій професійний потенціал та ентузіазм на закладання фундаменту відбудови післявоєнної успішної України,акцентувала начальник управління гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти, депутат обласної ради Лілія Гиренко.

      Організатори заходу підготували цікаву програму та ознайомили викладачів з навичками емоційного розвантаження. Присутні насолоджувалися переглядом виставки картин криворізького художника, в.о. директора Криворізького загальноосвітнього закладу Анатолія Лабунського. Педагоги взяли участь у розіграші подарунків — першого брендованого продукту від проєкту «STEAM на Дніпрі» і Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.

      – Я щиро вдячний всім присутнім за пропагування важливості технічної освіти для майбутнього України, підняття престижу STEAM-освіти серед молоді, – наголосив голова Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв.

     Учасники заходу висловили щиру вдячність за можливість поспілкуватися в дружньому колі колег, адже такі зустрічі надихають та допомагають долати виклики воєнного сьогодення.

     Ще раз вітаємо талановитого педагога з Покрова Людмилу Усенко із визначною нагородою! Вона – яскравий приклад того, що попри війну українські освітяни не відстають від технічного прогресу та продовжують передавати свій безцінний досвід підростаючому поколінню прогресивних українців. Для дітей – це дуже важливо, адже саме вони будуватимуть майбутнє Переможної України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11