Волонтери привітали Захисників оригінальними «валентинками»

Запорізькі волонтери презентували бійцям ЗСУ цікаві подарунки, а саме виготовлені власноруч окопні свічки у вигляді серця.

Про це розповів керівник найбільшого волонтерського центру Запоріжжя «Паляниця» Андрій Дубовик. За його словами, небайдужі патріоти не сидять, склавши руки, а активно підтримують наших військових: займаються виробництвом протитанкових їжаків, буржуйок, бронежилетів, розвантажень, плитоносок; підготовкою та монтажем захисних укріплень, плетінням маскувальних сіток, пошиттям термобілизни, спальників тощо.

Напередодні Дня всіх закоханих небайдужі люди зібрали понад 100 тис грн, на які й було закуплено 1 тонну парафіну. І саме з цієї сировини вже виготовили близько 6 тис 500 свічок різного розміру та форми, котрі передають військовим, які боронять Батьківщину на фронті, – розповів очільник центру.

Дівчата-волонтерки вирішили оригінально привітати Захисників з Днем закоханих і створити окопні свічки у вигляді сердечок – своєрідні «валентинки», котрі у прямому сенсі принесуть в їхнє життя не лише світло, але й життєдайне тепло. Як відзначають волонтери, кожна маленька свічка горить приблизно 1,5 години, більша – до 4 годин.

Організатори «Паляниці» акцентують, що окопні свічки будуть актуальними для Захисників до завершення холодів. Тому волонтери планують й надалі забезпечувати бійців ЗСУ цими корисними дрібничками, що здатні зігріти у найлютіший мороз та подарувати частинку тепла незламного українського духу!

Ми ж тішимося, що серед нас є люди, котрі міцно тримають волонтерський фронт та всіма силами підтримують наших Захисників! Дякуємо кожному за його внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом! Ані на мить не зупиняємося, продовжуємо крок за кроком наближати омріяну мить!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11