25 січня, новини Дніпропетровщини: тривожна доба з сумною звісткою завершилась мирною ніччю

Бережімо електроенергію! Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що ніч в громадах Дніпропетровщини минула мирно, без обстрілів.

Микола Васильович додав, що сьогодні в регіоні діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Посадовець попрохав мешканців області ощадливо використовувати цінний ресурс.

Окупанти знову тероризували Нікопольщину. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що вчора вдень під ворожим вогнем РСЗВ та ствольної артилерії окупантів опинилися місто Нікополь та населений пункт Мирівської громади. За словами посадовця, місця вибухів вже оглянули фахівці ДСНС.

Внаслідок обстрілів пошкоджено електромережі, але ремонтні бригади оперативно повернули світло у 1 тис. 200 домогосподарств, – зазначив Євген Вячеславович.

Район втратив Героя… За повідомленням громади с.Покровське, на фронті загинув наш земляк ПОПОВ Антон, який боронив рідну землю.

Його хоробрий вчинок назавжди залишиться в наших серцях. Дякуємо тобі, Антоне, за намагання зробити Україну вільною, а світ – кращим. Тепер ти приєднався до небесного легіону і навіки став янголом-охоронцем для своєї сім’ї, – зазначено у повідомленні.

Всі мешканці громади висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті ГЕРОЯ.

Прощання з ПОПОВИМ Антоном відбудеться сьогодні, 25 січня о 12.00.

На щастя, ніч пройшла без обстрілів. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що ніч минула в тривогах, та, на щастя, без обстрілів, постраждалих та поранених.

Спільно з комунальниками ми продовжуємо усувати наслідки попередніх обстрілів. Вся інфраструктура та комунальні підприємства функціонують у штатному режимі, – повідомив очільник Нікополя.

Олександр Іванович закликав мешканців у жодному разі не ігнорувати сирену, бо загроза артобстрілів все ще залишається.

Хочу побажати вам гарного трудового дня. Тримаймося, ми разом! Все буде Україна! – відзначив Олександр Саюк.

Все під контролем. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул надав інформацію про те, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України:

За інформацією Сил оборони, на Запорізькому напрямку, поблизу Малих Щербаків, внаслідок бойового зіткнення втрати загарбників склали понад 50 осіб. Крім того, знищено 9 одиниць озброєння та військової техніки різного типу. Ще 4 одиниці пошкоджено. За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог продовжує обстрілювати населені пункти на правому березі Дніпра. У черговий раз обстрілів з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Антонівка Херсонської області та місто Херсон.

У самому Кривому Розі, за словами посадовця, повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті контролюється Радою оборони. Вся критично важлива інфраструктура працює.

Щодо ситуації з енергетикою, то вона залишається досить напруженою. Електротранспорт міста функціонує згідно з виділеними лімітами. Вуличне освітлення не працює – це вимоги енергетиків, – пояснив Олександр Юрійович.

Голова Ради оборони зауважив, що людям, які користуються генераторами, слід дуже обережно експлуатувати ці прилади. За даними ДСНС України, у грудні через поруення правил експлуатації генераторів в різних куточках країни сталося понад 500 нещасних випадків. Тому Олександр Вілкул порадив суворо дотримуватись всіх правил щодо їх використання, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили, нашого Президента та нашу Перемогу! Неминучу! – традиційно закликав Олександр Юрійович.

Віримо у те, що зуміємо подолати всі перешкоди на шляху до свободи та незалежності нашої держави! Тому всіма силами продовжуємо наближати Перемогу України! Знаємо, що разом ми – незламна нація, котра обов’язково досягне нашої найзаповітнішої мрії!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11