Вітаємо всіх Тетянок з Днем ангела!

     Сьогодні, 25-го січня, всі хто має честь носити ім’я «Тетяна», відзначають свої іменини. Церква у Тетянин день вшановує пам’ять священномучениці Татіани Римської.

     У цей особливий день не завадить сходити до храму та помолитися Тетяні. У святої просять мудрості, успіхів у навчанні, незаміжні дівчата – хорошого нареченого, а всі українці молитимуться за мир на нашій рідній землі.

     Зверніть увагу на те, що сьогодні не можна важко працювати і займатися рукоділлям. Не варто сваритися з близькими, лихословити. Також заборонено відмовляти у допомозі.

     Якщо звернутись до традицій, то жінки у Тетянин день мають частувати родину смачною випічкою, виготовленою власними руками.       Дорогі наші Тетяни, Тетянки, Тетяночки, Танечки і Танюші! Щиро вітаємо Вас з іменинами. Нехай Свята Великомучениця оберігає Вас і всіх Ваших рідних від лиха і хвороб, печалі і сліз. Бажаємо, щоб янгол-охоронець ніколи Вас не покидав, чатував мир, безпеку, спокій та гармонію в домі. Щастя Вам, наші любі, та здійснення всіх заповітних мрій!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11