Нарешті!!! Німеччина таки наважилась передати Україні «Леопарди» і дозволила це зробити іншим державам

     Про це довгоочікуване для України рішення канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив на засіданні Уряду сьогодні, 25 січня. Також було оголошено про початок навчань наших військовослужбовців з управління цією важкою технікою. Заяву очільника уряду процитувало  німецьке видання Spiegel.

     Шольц не на жарт розщедрився, засвідчивши про передачу Україні аж 14 «залізних звірів». Мало того, канцлер прогнозує, що це тільки «перший крок». За його планом, треба допомогти нашій країні створити два батальйони, на озброєння яких будуть саме такі танки. Слава Богу, напружені дискусії навколо цього гострого питання, нарешті увінчались успішним рішенням на користь України.

     За інформацією наших іноземних колег з ВВС, вагання Німеччини були пов’язані із тим, що думка народу розділилась: звісно, більша маса підтримувала передачу «Leopard-2» на озброєння ЗСУ, але були й ті хто побовався таким чином втягування їхньої країни у війну з росією.  Після тривалих дискусій, зважувань всіх «За» та «Проти» урядовці все ж таки стали на сторону цивілізованих країн світу, котрі виступають за мир і стабільність, а не підтримують кривавий терор, продиктований рф.

Варто підкреслити, що в Європі поступово формується «танкова коаліція», яка може передати Україні понад 100 «Леопардів».

     Військове та політичне керівництво України протягом останніх місяців буквально билося у дебатах зі світовою спільнотою, вигризаючи для себе важке озброєння для ефективної оборони, максимального збереження особового складу і можливості здійснювати контрнаступальні дії. Адже ворожа росія і досі має значну перевагу у техніці та озброєнні, тому наші союзники повинні діяти дуже швидко і рішуче, щоб допомогти Україні оперативно і кардинально переломити хід цієї жахливої війни. А бронетехніка й ударні танкові групи є головними дійовими особами на полі бою, коли мова йде про наступальні дії.

     Що ж, дякуємо Німеччині за те, що все ж таки підтримала Україну. Маємо тепер ще більш оптимістичні надії на те, що весна-2023 стане для нас Переможною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11