У Покрові урочистим мітингом підтримали Соборність України

     Сьогодні, у День Соборності України, на бульварі ім. Шевченка зібралися патріотично налаштовані покровчани. Серед них були військові, представники влади, учасники творчих колективів, їхні наставники та батьки. Вони прийшли до пам’ятника Великому Кобзарю, аби разом відзначити одне з найголовніших свят країни та, за традицією, утворити «живий ланцюг» єднання.

     Зворушливими віршованими рядками вітали рідну неньку-Україну вихованці Дитячої школи мистецтв під керівництвом викладача Нелі Піхтіної.

Ми з вами – це одне єдине,

Ми це родина: ти і я.

Дві сторони у України,

Та Україна в нас одна.

     Також з дитячих вуст пролунали такі рішучі рядки:

А наша єдність нездоланна,

Бо в нас тече козацька кров.

За скільки літ нас не здолали,

А отже вистоїмо знов.

     Віримо у те, що наші діти промовляють пророчі слова для майбутнього рідної, суверенної держави! Так, вистояли, здобули Незалежність тоді, вистоїмо і зараз, здобудемо Перемогу, бо ми – єдиний мужній народ могутньої Соборної держави!

     На знак віри і єднання всі присутні виконали пісню «Ой, у лузі червона калина», яка стала символом незламності українців у боротьбі за свою свободу під час повномасштабного російського вторгнення.

      На жаль, Переможні кроки нам даються великою ціною втрат… Захищаючи територіальну цілісність держави та її мирне населення від терористів, на війні продовжують гинути кращі сини і доньки України – цвіт нашої нескореної нації. Пам`ять про полеглих земляків-Героїв вшанували хвилиною мовчання.

      Не забули і відданого патріота України, борця за свободу та справедливість – Тараса Григоровича Шевченка, який зробив великий внесок у становлення незалежної України.

 

     Завершився урочистий мітинг покладанням квітів та спільним фотографуванням на знак єдності та підтримки Соборності України!

     Зі святом, велична та сильна, непереможна Україно!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11