Шановні колеги, незламні Захисники України, дорогі покровчани! Щиро вітаю Вас з Новорічними та Різдвяними святами!

     Новий 2023 рік вже стоїть на порозі, залишаючи позаду свого буремного попередника… Повномасштабна агресія росії, яка триває вже понад 300 днів, у 2022-му принесла в Україну безліч трагічних подій. Ці 10 місяців війни багато чому нас навчили – любити та пишатися своєю країною, цінувати мир і свободу, бути стійкими та єдиними, не втрачати людяності, берегти своїх рідних, навіть в темряві нести у серці світло добра та любові, вірити в Перемогу Збройних Сил.

            Попри все пережите ми сподіваємось на дива, які обовʼязково трапляються на зимові свята. Бажання, які загадаємо у цю незвичайну новорічну ніч, дещо відрізняються від тих, що були за мирного часу. Тепер у нас є одна на всіх головна мета – Перемога та мирне життя у вільній і незалежній Україні. Саме за це бʼються наші хоробрі Захисники, втілюючи заповітну мрію українців в реальність.

     В лавах ЗСУ боронять Батьківщину і наші мужні колеги. Найбільше бажання – якнайшвидше дочекатися їх з фронту цілими та неушкодженими, і знову разом працювати на благо комбінату та розвитку міста, області, країни. Сподіваюсь, що це станеться якнайшвидше – вже у Новому 2023 році. Для цього колектив нашого підприємства доклав максимальних зусиль: наполегливо працював, не збавляючи обертів виробництва навіть в умовах війни, всупереч труднощам та перешкодам. Тримаючи економічний фронт, ми разом зміцнювали обороноздатність країни, допомагали ЗСУ виборювати мир на українській землі. Будемо це робити і далі – стільки, скільки знадобиться, з відновленими силами, дієвими планами і наміченими перспективами! Дякую всьому трудовому колективу за безцінний внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом!

            З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі друзі! Нехай він принесе нам Переможний світанок, мир та спокій, якого зараз так не вистачає. Бажаю, щоб ми єдиною командою крокували до нових виробничих вершин і здобутків заради розбудови вільної України. Сил нам всім і натхнення, непохитної віри і незламної волі. Нехай всі родини об’єднаються, а смуток зміниться на радість. Добробуту, злагоди, тепла і любові Вашим сім’ям! Упевнено прямуємо в Новий, Переможний, 2023 рік!

 

                                                                                                                                                                  З глибокою повагою і вдячністю,

                                                                                                                                                                                                  Сергій ШУВАЄВ,

                                                                                                                                                                                                Голова правління

                                                                                                                                                                                 АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11