Новини Дніпропетровщини, 2 січня: Нікопольщина знову зазнала обстрліу, а сили ППО вкотре довели, що вони – титани неба

Подяка нашим ППО. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, доповів, що українські сили ППО продовжують радувати:

Цієї ночі захисники неба з повітряного командування «Схід» знищили над областю усі чотири ворожі повітряні цілі. Це ракета Х-59МК2 і три дрони «Шахеди», які росіяни скерували руйнувати нашу енергетичну інфраструктуру. Наші оборонці неба титани.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
Ворожі атаки на регіон тривають. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вночі окупанти знову тероризували мешканців Нікопольського та Кам’янського районів.

У Нікополі внаслідок обстрілів ствольною артилерією було пошкоджено господарський об‘єкт. Гатили і по Марганцю. На щастя, без наслідків. У Верхівцевській ТГ Кам’янського району стався вибух. Почалася пожежа на території приватного підприємства. Рятівники успішно її ліквідували. Обійшлося без жертв. На місці пожежі знайшли уламки БПЛА, – доповів посадовець.

Також Микола Васильович побажав всім мешканцям Дніпропетровщини вдалого початку нового тижня у Переможному 2023 році.

https://www.facebook.com/nbankr

Місто вірить у Перемогу. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто вкотре зазнало ворожих обстрілів. Але навіть попри таку ситуацію, всі інфраструктурні та комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Міська влада, у свою чергу, спільно з комунальниками, продовжують усувати наслідки артилерійських атак.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Всі сили спрямовуємо на Перемогу. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем ЗСУ:

На Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи протягом минулого тижня завдавали точних ударів по пунктах управління, районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. За отриманою інформацією, у Запорізькій області втрати ворога склали до 160 поранених окупантів, знищено 10 одиниць військової техніки різних типів. Інформація щодо ліквідованих загарбників наразі уточнюється.

Як акцентував посадовець, наші війська, після звільнення окупованих громад на правому березі Дніпра, продовжують здійснення заходів з оборони, також проводять розмінування місцевості, житла, об’єктів інфраструктури та надають усю можливу допомогу місцевому населенню.

Міська влада Кривого Рогу продовжує велику роботу з підготовки міста до можливих блекаутів. Працює 52 «Пункти Незламності» в комунальних установах, вони забезпечені генераторами та всім необхідним. 20 пунктів вже обладнано системами супутникового інтернету «Старлінк». Загалом у Кривому Розі, з урахуванням пунктів у відділеннях поліції та об’єктів бізнесу – є вже понад «100 Пунктів Незламності», – повідомив Олександр Юрійович.

В цілому у Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Військова адміністрація міста продовжує надавати значну допомогу нашим військовим у матеріально-технічному забезпеченні. У місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Попри всі негаразди, які нам влаштовують окупанти, не втрачаємо віри у те, що наша сила – у єдності! Разом докладаємо зусиль для досягнення найзаповітнішої мрії! Дякуємо нашим найкращим у світі ЗСУ та знаємо, що ми Переможемо, і в Новому 2023 році все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11