Новини Дніпропетровщини, 19 грудня: чергові обстріли Нікопольщини, а також вдале «полювання» ППО на «шахеди»

     Терор Нікопольщини та відмінна робота ППО. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, доповів, що цієї ночі росіяни вкотре атакували Нікопольщину важкою артилерією та «Градами». Випустили понад 60 снарядів:

     – Обстріляли міста та села трьох громад – Червоногригорівської, Мирівської та Марганецької. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих. Всюди багато руйнувань. У Червоногригорівській громаді понівечені 11 приватних будинків, 6 господарських споруд, автівки, газогін та лінія електропередач. Через атаку знеструмлена насосна станція водоканалу. У кількох селах немає води. Аварійні бригади вже працюють.

     У Марганці російські снаряди побили понад 20 приватних будинків та господарських споруд, дитячо-юнацьку спортивну школу, ліцей, школу мистецтв та адмінбудівлю. Пошкодили і кілька електромереж. У приватному обійсті зайнялася пожежа. Вогонь рятувальники уже загасили.

     крім таких тривожних новин, Валентин Михайлович доповів про успіхи наших ППО, відзначивши, що Захисники з повітряного командування «Схід» сьогодні вночі знищили у небі над областю два безпілотники «шахед».

     – Слава нашим ППО! – подякував за відмінну роботу посадовець.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

     Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчора окупанти теж не полишали у спокої Нікопольський район:

     – Вдень загарбники знову вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді. Люди не постраждали, і це головне.

     Посадовець закликав всіх продовжувати працювати, допомагати державі на шляху до Перемоги. Також підтримувати ЗСУ, які борються з ворогами та женуть їх якнайдалі від нашої рідної України.   

https://www.facebook.com/nbankr

     Місто тримається та щодня наближає Перемогу. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що в місті тривають роботи з ліквідації наслідків попередніх обстрілів, зазначивши, що вся інфраструктура та комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

     Олександр Іванович привітав усіх з Днем Святого Миколая, побажав мирного неба, а також подякував військовим за їхню важку працю.

     –  Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – вірить очільник Нікополя.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538


     Працюємо та віримо у наші ЗСУ! Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що cитуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем ЗСУ:

     – За інформацією Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по пунктах управління, районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, підтверджено вогневе ураження кількох районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, а також двох його складів боєприпасів у Запорізькій області. Втрати особового складу окупантів склали понад 150 поранених, знищено 10 одиниць військової техніки різного типу. Інформація щодо ліквідованих загарбників уточнюється.


     Посадовець додав, що українські війська після звільнення громад на правому березі Дніпра продовжують здійснення заходів з оборони, а також проводять розмінування місцевості, житла, об’єктів інфраструктури та надають усю можливу допомогу місцевому населенню. Разом з тим ворог продовжує нищити цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега Дніпра.

     Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Також у штатному режимі працюють соціальні служби, реалізується соціальна програма з підтримки криворіжців. Зокрема, у складних умовах воєнного стану місто продовжує надавати допомогу тим сім’ям, які найбільше цього потребують.

     Кривий Ріг допомагає й звільненим громадам Херсонської області. Зокрема,  комунальники провели серйозну роботу щодо зміцнення електропідстанцій у Херсоні для захисту від можливих ракетних ударів.

     – Дякую кожному, хто робить свій внесок у нашу Перемогу. Жодними ракетами нас не залякати і не зламати! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – Переможемо! – закликав Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul


      Розпочинаємо новий тиждень з бойовим настроєм. Попри всі труднощі, не опускаємо рук, самовіддано працюємо, день за днем наближаючи нашу Перемогу!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11