Шановні колеги, друзі, знайомі, жителі громади, наші любі дітки! Щиро вітаємо Вас з Днем Святого Миколая Чудотворця!

     Ось і настало свято, на яке з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі, –День Святого Миколая. Зустрічаємо його з вірою у дивовижні звершення, якнайшвидшу Перемогу України, довіряємо Чудотворцю найзаповітніші мрії. Про це просять і маленькі патріоти – наші дітлахи. Батьки багатьох з Вас зараз захищають Україну і відчувають, як сильно ми всі їх чекаємо вдома. Впевнені, покровитель дітей неодмінно допоможе здійснити найсвітліші та найщиріші бажання маленьких сердечок і всього українського народу, що героїчно бореться за своє вільне та мирне життя, спокій у всьому світі.

     Сьогодні вночі, коли всі янголятка спали, добрий чарівник облетів оселі, де мешкають слухняні дітлахи, і тихенько поклав під подушку солодощі та інші сюрпризи. Цей дивовижний грудневий день дарує казковий настрій зимових святковості та створює особливу атмосферу благодаті. Віримо, що вищі сили сприятимуть успіхам наших незламних воїнів на фронті й оберігатимуть українських Героїв, які наближають наш Величний День Перемоги. Він стане запорукою квітучого майбуття у незалежній та вільній Українській державі, яке ми будуватимемо для наших дітей. А вони у нас – справжній скарб, дивовижні милі Божі створіння, які додають нам сили, натхнення, окриляють на нові звершення, формують сенс нашого життя. Ми щасливі, коли поряд лунає дитячий сміх, а дім наповнюється радістю. У це вкладаємо всю свою любов та зусилля, аби розвинути їхні здібності, розкрити таланти, дати знання і гідний старт у доросле життя, подарувати найкращі, незабутні емоції.

     Дорогі колеги, незламні наші Захисники, шановні покровчани, любі дітлахи! У цей чарівний день нехай Миколай завітає у кожну українську домівку, осяє її світлом, теплом, неймовірними дивами, миром та спокоєм. Бажаємо Вам міцного здоровʼя, впевненості у власних силах, родинного тепла та затишку, достатку і благополуччя, любові та святкового настрою! Нехай Чудотворець допомагає у всіх починаннях, здійснює мрії та наповнює життя цікавими звершеннями! Вірте у чудеса, і вони обов’язково справдяться!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11