Кубок профкому з волейболу знайшов своїх володарів!

     Переможний настрій українців охоплює і колектив комбінату. Саме тому найактивніші працівники, за підтримки профспілкового комітету, ініціювали турнір з волейболу на Кубок профкому, фінал якого відбувся у суботу, 10 грудня. На спортивному майданчику зустрілися такі пари команд: Залізничний цех – Служба охорони, Автотранспортний цех – Олександрівський карʼєр, Запорізький карʼєр – Збірна комбінату. Фінал виявився напрочуд цікавим та інтригуючим, з несподіваними поворотами, майстерними атакуючими комбінаціями, шквалом емоцій та неймовірної атмосфери.

     Фінал кубкових змагань відкривали волейболісти Залізничного цеху та Служби охорони. Вони подарували вболівальникам красиву гру з цікавими моментами та ефективними блоками. Обидві команди здаватись не збиралися, боролися до останньої секунди. Обіграти ж суперників вдалося спортсменам Служби охорони, які записали на свій рахунок дві гри.

     Наступними на майданчик вийшли відверті фаворити волейбольного турніру – гравці Автотранспортного цеху та Олександрівського карʼєру. У цьому запеклому двобої боротьба точилась на кожному клаптику ігрового майданчика. Перевага переходила від однієї команди до іншої, які принципово і наполегливо йшли до своєї мети – здобуття Кубку турніру. За таких обставин, у першому таймі удача посміхнулася гірникам, а от у другому –фортуна була на боці автомобілістів. Тож доля володаря трофею вирішувалась у третій партії. В її результаті у доволі нелегкому протистоянні заслужену перемогу з рахунком 2:1 вибороли волейболісти Автотранспортного цеху, на чолі з лідером Віталієм Малим.

     Яскравим завершенням змагань стала волейбольна зустріч Запорізького карʼєру та Збірної команди комбінату, яка упевнено переграла своїх суперників з рахунком 2:0.

     Кульмінацією спортивної суботи стала урочиста церемонія нагородження переможців, призерів та учасників змагань на Кубок профкому. Її проводили Голова профспілки комбінату Євген Запускалов та керівник СК «Манганіт» Олександр Янченко. Євген Михайлович подякував спортсменам за видовищні ігри та незабутні емоції, після чого озвучив остаточні підсумки кубкових зустрічей.

     Отже, у досить важкій боротьбі із сильними суперниками Перемогу у турнірі та кубковий трофей здобула команда волейболістів Автотранспортного цеху у такому складі: Віталій Малий (фізорг), Даніїл Лутай, Олександр Паляниця, Владислав Кожемяка, Максим Жура, Сергій Главацький, Максим Шабля, Володимир Ніколаєнко та Володимир Лобанов. Спортивний дух та переможний настрій в колективі підтримуює начальник АТЦ Роман Меркулов та голова цехової профспілкової організації Віталій Гомон. «Срібними» призерами змагань заслужено стали спортсмени Олександрівського кар’єру на чолі з фізоргом Олегом Кривенком. Найвідданішим уболівальником та рушійною силою гірників є начальник підрозділу Віктор Гаврилов, котрий не пропускає жодного поєдинку за участю своєї команди. Третє місце в осінньо-зимовому турнірі з волейболу упевнено посіли спортсмени Служби охорони, фізорг Андрій Ковальчук, начальник Андрій Гапон.

     Загальний призовий фонд змагань від профспілкового комітету склав 9 тис. грн. Грошову винагороду за свої старання та спортивний запал отримали всі 6 команд-учасниць турніру.

      Ми щиро вітаємо всіх волейболістів з результативним завершенням цікавого протистояння. Бажаємо і в подальшому міцно тримати свій спортивний фронт, не втрачати Переможного духу! Нині – це символ нашої незламної країни, котру впевнено ведуть до заповітної мети хоробрі ЗСУ. Саме їм, серед яких чимало працівників комбінату, активісти тилу і присвятили свої змагання. З таким рішучим настроєм українці не залишають ворогу жодного шансу, упевнено день з днем здобуваючи Перемогу на різних фронтах. Тримаємо заданий курс і надалі, а російських окупантів направляємо за відомим напрямком їхнього нікчемного корабля.

Анастасія ШАБЛЯ, Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11