Наші спортсмени – незламні! Дмитро Швець став Майстром спорту і бронзовим призером Чемпіонату України з гирьового спорту. Пишаємось!!!

     Наша нація – непереможна, коли її представляють найсильніші в світі чоловіки: і на полі бою, і на спортивному фронті. Українці завжди доводили свою міць, але під час війни сила волі та непохитність козацького духу в рази зміцнилась і загартувалась. Наші Захисники мужньо та професійно долають ворога на передовій, спортсмени – перемагають на своїх аренах, з гордістю вдягають Національний стяг і виконують Гімн України, який лунає на їхню честь. А ми пишаємося тим, що серед переможців є наші знайомі і колеги, земляки з Покрова, котрі попри всю складність ситуації, не зламались. Навпаки – продовжують наполегливо тренуватись і здобувати Перемоги.

            Сьогодні було дуже приємно чути звістку від наших колег, які щойно повернулись з Чемпіонату України з гирьового спорту, який протягом трьох днів (9-12 грудня) проходив у Львові. Аби продемонструвати силу та витримку, а також наполегливість у досягненні своєї мети, на арені спортивного фронту зібрались гирьовики з усієї України. Серед них був і наш завзятий учасник, який завжди ставить перед собою найвищі цілі – Дмитро Швець, начальник Залізничного цеху. На відповідальних змаганнях його підтримував тренер і наставник, теж наш колега, досвідчений гирьовик та гірник – Віталій Мартинюк.

     Зі слів тренера, ми дізнались, що головною метою Дмитра було виконання нормативу Майстра спорту, який уже двічі йому не підкорювався. До цього відповідального виступу наш спортсмен готувався дуже ретельно, волів нарешті здобути свою особисту Перемогу. І з третьої спроби у нього все вийшло!!!

            Дмитро Швець виступав у ваговій категорії до 85 кг. Її учасники виконували вправу під назвою «гвардійський ривок» – ривок 32-кілограмової гирі із довільною зміною рук протягом 12 хвилин. За цей час наш Дмитро зумів 221 раз підняти залізний снаряд, що дозволило йому нарешті виконати норматив Майстра спорту і здобути бронзову медаль турніру!!!

            Ми щиро вітаємо справжнього Переможця, універсального спортсмена, компетентного керівника і гідну людину із цим неймовірним здобутком!!! Шановний Дмитре Вікторовичу, від щирого серця бажаємо, щоб Вам і надалі підкорювались найвищі сходинки всіх життєвих п’єдесталів!

            Вітаємо і тренера Дмитра Віталія Мартинюка з черговим вагомим здобутком його вихованця! Це вже четвертий Майстер спорту у скарбниці гирьовиків Покрову. Їх перелік очолює сам наставник, а за ним його нескорені послідовники: Руслан Вілков, Валерія Жизневська та Дмитро Швець.

     Так тримати!!!

                                                                                                                                                                                                  Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11