Діти Захисників України вирушили на відпочинок до Закарпаття

     Щороку діти наших Героїв з Дніпропетровщини відʼїжджають на відпочинок та оздоровлення. Не став виключенням і 2022-й, попри запроваджений в країні воєнний стан. На гірський курорт Закарпаття вирушила вже друга зміна юних відпочивальників. Загалом обласним коштом до кінця року тут планують оздоровити 178 дітей.

     – 90 дітей з Дніпропетровщини вирушили до мальовничого Закарпаття. Оздоровитися, відпочити, відволіктися від війни. Юні пасажири – сини та доньки Захисників. А ще мешканці громад області, які потерпають від ворожих обстрілів, – розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

  Головний спеціаліст департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Людмила Бондаренко вважає, що веселий відпочинок у дитячому таборі в комплексі з цілющим повітрям Карпат піде лише на користь хлопчикам та дівчаткам, які пробудуть там до 21 грудня.

     На юних відпочивальників чекають 5-разове харчування і цікаве дозвілля. Екскурсії, походи, майстер-класи, концерти, спортивні змагання. У проміжках – онлайн-навчання. А ще з дітьми працюватимуть психологи.

     Окрім обласної програми оздоровлення дітей, на Дніпропетровщині діє й державна, за якою 28 юних мешканців щомісяця відправляють відпочити на курорти Західної України.

     Маленькі українці дуже вразливі до страшних подій війни. Особливо дитячі серденька страждають, якщо батьки далеко від дому захищають їх і всю Україну від російських убивць. Добре, що держава дбає про дітей наших Героїв та дає можливість повноцінно відпочити, зміцнити здоровʼя, знайти нових друзів та отримати в подарунок купу радісних емоцій!

Джерело: Офіційний сайт

Дніпропетровської обласної державної адміністрації: adm.dp.gov.ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11