Дорогі наші, незламні Захисники і Захисниці! Вітаємо Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

     Щороку 6 грудня відзначаємо День Збройних Сил України, згідно із Законом, від 1991-го року “Про Збройні Сили України”. Власне свято було встановлено у 1993-му році Постановою Верховної Ради. І хоча заснована ця дата у мирний час, в період війни вона набула особливого, загальнодержавного, значення.

            Збройні Сили України завжди славилися своєю мужністю та звитягою. Цьогоріч такі притаманні їм якості військовослужбовців, помножились у десятки разів, а ще додались – високий професіоналізм, майстерність, надзвичайне єднання, неймовірна сила, міць, наполегливість, нескореність, незламність та непереможність, котрі вони нині демонструють на фронті, Захищаючи країну від навали рашистів. З перших хвилин повномасштабного вторгнення російських військ на територію України наші Герої не злякалися «другої армії світу», навпаки – рішуче чинять потужний опір окупантам. Хоча серед них дуже багато добровольців, які змінили клавіатуру, черпак, кермо, камеру, верстат на зброю, а теплий офіс– на холодний окоп та кілометрові фронтові дороги. Але то нічого, адже майстер-класи для них проводять досвідчені військовослужбовці та учасники АТО, професіонали світового рівня навчають сучасним стандартам солдатського вишколу.

     Майже за 300 днів війни Ви, наші шановні Захисники та Захисниці, стали першою і найкращою армією світу, котра налічує 700 тис. осіб, серед яких сотні наших колег – мирних працівників комбінату. Завдяки завзятим Збройним Силам вже вдалося деокупувати 2 тис. км. Українських територій, знищити 92 тис. рашистів, майже 3 тис. ворожих танків, 2 тис. артилерійських систем, 265 гелікоптерів, понад 1,5 тис. літальних апаратів. Ви – непробивна броня та потужність, наша гордість і слава, наша рушійна сила та захисний щит, завдяки надійності якого ми щодня прокидаємось, вдихаємо ковток цілющого, вільного українського повітря і продовжуємо тримати свій фронт.

     Наші Збройні Сили – це взірець патріотизму, стійкості, сміливості, винахідливості та запальної бойової люті. Справжні “титани”, “сталеві лицарі” своїми успіхами на війні з окупантами доводять непорушну істину багатьох поколінь українців, що “козацькому роду нема переводу”. Саме Захисники України здивували світ та переконали, що Перемогти можна навіть тотальне зло, яке уособлює рф. Вами захоплюється вся планета, тому і підтримує Україну у цій визвольній боротьбі. Ви – кумири підростаючого покоління українців, яке виховується саме на Вашому прикладі, а значить – стане гідними синами та дочками своєї вільної Батьківщини. Завдяки нашим Героям хід війни досяг переламного моменту і носить не лише оборонний, а й визвольний характер. Віримо, що ЗСУ вдасться звільнити всю  територію України від російської навали. А ми їм у цьому допомагатимемо, бо разом український народ – це непоборна і непереможна сила, яку очолюють ЗСУ.

     На цьому важкому шляху наші військові, на превеликий жаль, кладуть свої життя, захищаючи Незалежність власної держави. Схиляємо голови у вічній шані перед загиблими Героями… Вони до останнього подиху бились із ворогом на полі бою заради мирного і вільного майбутнього наших дітей у найкращій країні в світі.

            Дорогі, рідні наші Захисники та Захисниці, найкращі “воїни світла”, знаємо, що зараз Вам несолодко… В холодних окопах та важких боях, жорстоких битвах з чисельними втратами побратимів, але Ви тримайтесь, хлопці і дівчата, любі наші, неймовірні, тільки тримайтесь! Ми робимо і робитимемо все можливе, щоб підтримувати Вас, наших янголів-охоронців! Попри весь біль, тяжкість, морок та сум, все одно для Вас щодня сходить сонце, яке завдяки Вам світить українськими променями. Вітаємо з Вашим професійним святом! Ми Вами неймовірно пишаємось та дуже чекаємо на повернення додому, звісно, з Перемогою! Висловлюємо безмежну вдячність за Вашу мужність, самовіддані подвиги заради життя кожного з нас. Ми точно знаємо, що разом нам вдасться здобути омріяний мир для України! Ми з Вами, ми за Вами, ми поряд з Вами! Не зламаємось, не втратимо, відстоїмо своє та відбудуємо країну наших мрій!

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11