Другу партію нових шкільних автобусів вже отримали громади Дніпропетровщини

     Навчальним закладам нашої області передали другу партію шкільних автобусів. Ключі від ще 10-х новеньких машин вручили представникам громад. Цьогоріч їх придбали державним та місцевим коштом.

     Нагадаємо, що на початку цього тижня до громад регіону поїхали перші 10 автобусів.

     — Раді вручити наступні 10. Загалом коштом державної субвенції та місцевих громад придбано 46 машин. Таке оновлення автопарку – для наших дітей, – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов.

  Оптимістично налаштований голова облради Микола Лукашук зазначив, що діти лиш тимчасово не можуть навчатися в стінах шкіл:

      — Більшість школярів на Дніпропетровщині нині навчається в режимі онлайн. Але ж війна закінчиться і малеча повернеться за парти. Готуємося заздалегідь.

     До школи учнів підвозитимуть 30-місні «Еталони» українського виробництва. Теплі, зі зручними м’якими сидіннями, пасками безпеки. Під пасажирськими кріслами – місця для рюкзаків.

     Новенькі автобуси отримали громади Криворізького, Новомосковського, Синельниківського, Кам’янського та Нікопольського районів.

     Радник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олег Кужман подякував громадам за фінансування шкільного транспорту:

      — Область отримала державні цільові кошти на шкільні автобуси. Велика вдячність і громадам, які долучилися. Вони показали згуртованість усієї Дніпропетровщини. Сподіваюсь, наші захисники виженуть ворога якнайдалі. Діти сядуть у нові автобуси та вирушать до рідних шкіл, ліцеїв, гімназій.

     Всі 46 придбаних шкільних автобусів сільські та селищні навчальні заклади області отримають вже до кінця цього року.

     Ось така гарна новина нагадує нам, що війна — явище тимчасове. Як і високопосадовці Дніпропетровщини, сподіваємось, що героїчні зусилля наших Захисників принесуть мир та подарують маленьким громадянам Україну нашої мрії — Незалежну, Сильну та Єдину. А наше підростаюче покоління на новеньких яскраво-жовтих автобусах з комфортом діставатиметься до країни знань, які допоможуть їм впевнено будувати квітуче майбутнє!

За матеріалами Офіційного сайту

Дніпропетровської обласної державної адміністрації: adm.dp.gov.ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11