Пам’яті Олега Сінільщикова…

     Він був щирою та усміхненою людиною, любив життя і намагався з користю прожити кожну його мить, був активним та наполегливим у досягненні своїх цілей, брав від життя максимум. Був першим помічником та гідним сином для своїх батьків, люблячим чоловіком, надією та опорою для дружини, мудрим наставником та найкращим батьком для своїх дітей, компетентним порадником, справжнім професіоналом своєї справи і прикладом для наслідування – для колег… На жаль «був»… Сьогодні ми з невимовним болем та сумом згадуємо гідну людину, яка залишила по собі світлу пам’ять – СІНІЛЬЩИКОВА Олега Валерійовича. Рік тому його ще зовсім незавершене життя на 48 році раптово обірвав підступний коронавірус…

     Олег Валерійович 25 років своєї трудової біографії присвятив нашому комбінату. Він будував і майстрував, проектував та реалізовував, генерував сучасні тенденції у виробничий процес. Обіймаючи посаду головного механіка, міг кваліфіковано відповісти на будь-які запитання стосовно роботи гірничорозкривного та збагачувального обладнання, був експертом і критиком, аналітиком і практиком. До його думки завжди прислухалось керівництво підприємства, він був справжнім авторитетом для працівників ремонтних та автомобільних служб. Він просто був ЛЮДИНОЮ і ПРОФЕСІОНАЛОМ з великої літери. Таких не забувають… Їм дякують і бережуть у серці вогонь світлої пам’яті… Ми бережемо…

     Пронизливий біль через важку втрату відчуває родина Олега Сінільщикова. Мама не може оговтатись від такої трагедії, в її серці і досі кровоточить рана, яка ще довго не загоїться. Такого турботливого сина, який завжди приходив на допомогу і підтримував у скрутні хвилини, дуже важко відпустити.

      Дружина Олега Валерійовича, Оксана Сінільщикова, працює у Відділі кадрів комбінату. Наша колега намагається триматись попри глибокий сум… Для неї чоловік був міцним плечем, захисником і главою родини, за яким Оксана разом із маленьким сином відчувала себе як за кам’яною стіною. І в одну мить все зруйнувалося… Та вона не здається, продовжує жити і працювати, любити дитину тепер за двох… і нести вогник пам’яті про найкращого у світі батька  та чоловіка.

     Сьогодні, у річницю від дня смерті Олега Сінільщикова, колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату шанує його світлу пам’ять, висловлює співчуття рідним та близьким. Родина Олега Валерійовича просить всіх, хто його знав, згадати добрим словом та молитвою… Свою ж печаль рідні вкладають у такі слова скорботи:

                                                                  Скорились ми гіркій, зрадливій долі,

                                                                  У пам’яті живий навіки з нами ти.

                                                                   Як крапельку безмежної любові,

                                                                   Ми пам’ять про тебе будем нести…

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11