Він до останнього подиху захищав Батьківщину… Покров і комбінат попрощалися з Героєм – Сергієм Тараненком

Щодня війна забирає найкращих синів України – мужніх воїнів, які стали на захист Батьківщини від «чуми» 21 століття – рашистської армії вбивць, гвалтівників та мародерів. Є серед Захисників і покровчани, які, взявши до рук зброю, відправилися на фронт задля того, аби боротися з тотальним злом та день за днем наближати таку жадану Перемогу.
На превеликий жаль, цього величного дня не побачить наш земляк та колега, слюсар черговий та з ремонту устаткування Чкаловського кар’єру №2 ТАРАНЕНКО Сергій Анатолійович.

43-річний солдат механізованого взводу загинув 20 листопада, захищаючи цілісність та незалежність нашої держави, поблизу населеного пункту Спірне на Донеччині. Героя вдома не дочекалася родина: дружина Олена Василівна та двоє діточок: Богдан і Діна…
Сьогодні місто зі скорботою проводжало його в останню путь. «Плине кача» знову звучала і краяла серця рідних, близьких, побратимів та колег. Невимовна туга була в очах кожного, хто знав цього мужнього Захисника, чудового батька, сина та вірного товариша. 
Героя проводжали з усіма військовими почестями. Люди, віддаючи шану Герою, несли квіти та ставали на коліна, утворюючи живий коридор. Схиляли голови та не стримували сліз від непоправної втрати.

Чин похорону звершив благочинний Православної Церкви України міста Покров Іван Назарик.
Зараз Україна бореться з нелюдами, тиранами та вбивцями, яким не місце на цій землі. Наші мужні Захисники відправляють їх до пекла, де їм саме місце. На превеликий жаль, гинуть кращі українці. Та ми відплатимо за кожного, і доведемо, що нашу націю неможливо поставити на коліна, – зазначив отець Іван.   

Вічна память, шана та слава нашому мужньому Захиснику, який поклав своє життя за незалежність Батьківщини, виявивши стійкість та мужність, під час захисту рідної землі.
Герої не вмирають! Вони відправляться до небесного війська, і звідти оберігають своїх рідних та всіх нас. Кожен з них назавжди залишиться у наших серцях. Вічна їм пам’ять! Дякуємо за неоціненний Подвиг, який вони здійснюють заради нашого мирного майбутнього!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11