15 листопада, Дніпропетровщина. Нікопольський район знову під вогнем

     Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко: «Вночі росіяни знову скерували свою зброю проти Нікопольщини…»

     Валентин Михайлович повідомив про те, що минулої ночі російські військові скерували 60 одиниць «Градів» і важкої артилерії на Марганецьку, Червоногригорівську та Нікопольську громади.

     За повідомленням очільника області, у Нікополі окупанти поцілили в багатоповерхові та приватні будинки, влучили і в комерційне підприємство. Зачепили лінії електропередач та газогін. Знищили кілька господарських споруд. Слава Богу, всюди минулося без постраждалих, але деталі обстрілів ще уточнюються.

     Валентин Резніченко опублікував на своїй сторінці символічні фото Нескореного Патріотично налаштованого Дніпра – міста, яке до останнього дня війни гідно протистоятиме російським окупантам і ніколи не впустить їх на свою територію.

     Маєте нагоду подивитись, як гарячі серця дніпрян б’ються в унісон із ЗСУ та Україною. Навіть природа протистоїть ворогові, розливаючись кольорами української веселки…

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що «окупанти не знають, що таке здоровий ґлузд, бо не припиняють тероризувати Нікопольський район». Акцентував на тому, що в інших куточках Дніпропетровщини минула доба минула відносно спокійно.

     Радіаційний фон на території всієї області не перевищує допустимих показників.

     https://www.facebook.com/nbankr

     «На танку до нас уже ніхто не заїде», – саме так оптимістично і з гумором висловився з приводу ситуації у Кривому Розі начальник військової адміністрації Олександр Вілкул.

     Олександр Юрійович зробив такі висновки після звільнення Херсону та інших населених пунктів Правобережної Херсонщини. І з гордістю прозвітував про три виконаних завдання, які стояли перед містом-фортецею:

  1. Не дати оркам зайти до Кривого Рогу.
  2. Відкинути ворога на 50 км від міста, щоб не було можливості діставати артилерією та «Градами».
  3. Повністю зачистити правий берег Дніпра.
  • Всі три завдання, завдяки мужності та героїзму наших військових, об’єднанню керівників та жителів, виконані. На танку вони до нас уже не заїдуть, бо не зможуть форсувати річку Дніпро. Але не треба забувати, що фронт ще досі поруч. Найближча відстань до Кривого Року від лівого берега Дніпра – 75 км, тому реальна загроза того, що до міста долітатимуть і ракети, і «Шахіди» ще існує, тому треба неухильно дотримуватись правил повітряної тривоги, підкреслює Олександр Вілкул. І додає:
  • Це Велика Перемога! Впевнений, що й Остаточна Перемога буде за нами! Звільнимо і лівий берег Дніпра, і Крим, і Донбас.

     https://www.facebook.com/OleksandrVilkul/videos/1278599922713148

      Повністю погоджуємося зі словами Олександра Юрійовича і продовжуємо наполегливо наближати Перемогу, гідно тримаючись і виконуючи свої завдання.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11