Стартував Кубок профкому з волейболу

     Працівники комбінату продовжують міцно тримати виробничий фронт. При цьому не забувають психологічно розвантажуватись, загартовувати здоров’я, патріотичний дух і Переможний настрій. У цьому їм допомагають заняття спортом та ігровий азарт. Гірники продовжують ініціювати проведення виробничих змагань між командами структурних підрозділів, а профспілковий комітет із задоволенням підтримує бажання активних працівників. Черговим результатом такої взаємної співпраці став турнір з волейболу на Кубок профкому, який стартував 12-го листопада.

      В рамках 1-го туру спортивного протистояння між собою зіграли такі пари команд: Олександрівський карʼєр і Апарат управління, Автотранспортний та Залізничний цехи, Служба охорони й Запорізький карʼєр. Під час спортивного заходу і гравці, і вболівальники отримали заряд приємних емоцій та позитивного настрою, яких нам так не вистачає через буремні воєнні події в Україні. Але працівники комбінату вкотре довели, що українців не зламати! Ми наполегливо працюємо для забезпечення економічного фронту, допомагаємо ЗСУ, тримаємо в тонусі свій фізичний стан та вміємо знімати стрес, наприклад, під час спортивних ігор. Отже, до Вашої уваги фотозвіт захоплюючих баталій з місця подій.

     Відкривати волейбольні змагання випала честь спортсменам з Олександрівського карʼєру й Апарату управління. З самого початку цього динамічного протистояння гірники впевнено лідирували. Але вже у другій партії вольові зусилля та згуртованість управлінців принесли їм перевагу за очками. Тож, переможців визначила третя вирішальна битва. В напруженій боротьбі сильнішими все ж виявилися олександрівці, які обіграли суперників з рахунком 2:1.

     Наступними на ігровий майданчик вийшли представники транспортних підрозділів комбінату. Хоча обидві команди проявили неабияку спритність та майстерність, атаки автомобілістів виявилися ефективнішими й привели їх до заслуженої перемоги з результатом 2:0.

     Справжній козацький характер під час завершальної волейбольної дуелі продемонстрували команди Запорізького карʼєру та Служби охорони. Рівним по силі спортсменам знадобилось зіграти три партії, в результаті яких охоронці все ж таки довели свою перевагу. Рахунок на табло – 2:1.

     Наступна серія ігор, в рамках Кубку профкому з волейболу, відбудеться вже найближчими вихідними. Тож, всім учасникам і шанувальникам спортивного антистресу говоримо: “До зустрічі на нашому стадіоні”.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11