Вітаємо з Днем визволення України від нацистських окупантів під час Другої світової війни!

                                                  Шановні колеги, покровчани, українці, дорогі наші ветерани, діти війни!

            Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначаємо одну з найважливіших памʼятних дат в історії нашої держави – День визволення України від нацистських загарбників гітлерівської Німеччини. Саме цього дня у 1944 році, в результаті низки наступальних операцій, силами чотирьох Українських фронтів було повністю витіснено окупаційні війська за межі сучасних кордонів нашої країни. Це сталося за півроку до завершення Другої світової війни. На державному рівні свято відзначається з 2009 року.

            Весь цивілізований світ з превеликим сумом згадує трагічні події однієї з найкривавіших війн людства – Другої світової, яку розвʼязали прихильники нацистської ідеології гітлера. Ця «чума минулого століття» занапастила мільйони доль, увірвалася в кожну українську родину, сколихнула світ. З жахом можна уявити, яких страждань тоді зазнали наші діди та прадіди. Символічним є те, що наймасштабніші битви за визволення Європи від нацизму відбувалися саме на українських землях. Наш героїчний народ страшною ціною зумів здолати ворога та разом з усім світом зустрічав спільну Перемогу.  Справедливість та правда взяли верх, кривавих тиранів було покарано. Людство отримало жахливий урок, який мав на меті не допустити повторення подібного.

            Та ніхто навіть не міг уявити, що у XXI столітті, на високій хвилі технологічного розвитку, одна з найбільших ядерних країн може розв’язати загарбницьку війну в центрі Європи. Заради цього путінський режим роками виховував нове покоління фашистів, вкладав ресурси у воєнну машину для чисельних вбивств та брехливу пропаганду. Це явище в сучасній історії отримало назву “рашизм”.

 

 

     Як 80 років тому, так і тепер, українському народу доводиться боротися за свою свободу і незалежність, протистояти ворожій навалі озброєних покидьків. Українці гідно чинять опір загарбникам, живим щитом захищають безпеку не тільки своєї країни, а й всієї Європи, боронять загальнолюдські цінності, на які посягнули російські терористи. Тому переважна більшість цивілізованих держав надає нам потужну військову підтримку задля здобуття Перемоги та досягнення миру.

            Легенди про незламність нашого народу, мужність та дивовижні успіхи українських воїнів на полі бою, котяться світом. Для всіх очевидно, що гідні нащадки переможців здатні покласти край російському свавіллю, подолати агресора. Тільки от платити за це доводиться занадто високу ціну. За 8 місяців жорстокої російсько-української війни ми вже втратили тисячі людських життів – як серед військового, так і серед цивільного населення. Від ворожих куль, снарядів та ракет гинуть найкращі сини України, потерпають ні в чому не винні мирні люди, помирають діти, що взагалі не припустимо. Тож, сьогодні, у День визволення України, склоняємо голови, вшановуючи світлу пам’ять всіх загиблих і закатованих фашистськими режимами під час війн ХХ і ХХІ століть…  

            Мужня, єдина українська родино! Вітаємо всіх з Днем визволення України. Разом з Вами наближаємо наступну Переможну дату, яка  обовʼязково настане. Памʼятаємо подвиг Героїв, які поклали життя заради нашого мирного майбутнього у вільній країні. Ми знаємо, що в єдності наша непереможна сила. Разом витримаємо випробування війною, вистоїмо, проженемо дику орду і встановимо  жовто-блакитний стяг Перемоги у кожному населеному пункті нашої мирної і Незалежної Батьківщини!

                                                                                                                                                                                              З глибокою повагою,

                                                                                                                                                                                     ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                                         АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК

і

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11