Дорогі наші друзі, вітаємо з новим днем, який наближає нас до Перемоги

     А ви знали, що сьогодні, 12-го жовтня, своє професійне свято відзначають економісти України? На нашому комбінаті фахівці цього напрямку міцно та впевнено тримають свій фронт. Вони з честю долають всі випробування нелегкими фінансово скрутними часами і намагаються робити все від них залежне для своєчасного здійснення платежів з боку підприємства.

     Шановні економісти, щиро вітаємо Вас з професійним святом! Дякуємо за витримку і високий професіоналізм. Бажаємо найбільш достовірних звітів, детальної аналітики і тільки точних прогнозів! Нехай робота приносить радість, прибуток збільшується в рази, у справах буде порядок, в душі — спокій та гармонія, а за вікном – нарешті вщухнуть сирени та засяє мирна небесна блакить!

     У церковному календарі 12 жовтняДень пам’яті святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі. Саме цей легендарний святитель охрестив Київську Русь за правління князя Володимира. Щиро віримо у те, що сьогодні святитель Михаїл укриє Україну і кожного її Захисника своїм омофором. Нехай цей день для нас мине з миром, спокоєм, любов’ю до оточуючих і безмежною вірою у світле, Переможне, майбуття для нашої рідної Батьківщини.

     Доброго осіннього ранку, дорогі друзі, ми з вільної та незалежної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11