Ще одним «Лицарем світла» на небі стало більше

Сьогодні у Покрові відбулася церемонія прощання з 52-річним солдатом механізованого батальйону КУЛІКОВСЬКИМ Сергієм, який героїчно загинув у боях за Донеччину, неподалік с.Спірне. Знаходячись в самому пеклі війни, він до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів. Наближав нашу Перемогу, яку хотів зустріти разом зі своїми побратимами, але доля розпорядилась інакше…

Покровчани прощалися з Героєм, не стримуючи сліз від цієї втрати, яку вкотре зазнало наше місто. Траурна церемонія відбулася з усіма військовими почестями. Провести в останню путь воїна прийшли побратими, колеги, пересічні містяни, а також представники міської влади. Благочинний Православної Церкви України міста Покров протоієрей Іван Назарик відслужив панахиду за загиблим воїном.

Люди на колінах, із сумом та вдячністю за безцінний Подвиг, проводжали мужнього Захисника в останню земну путь. Він прагнув мирного майбуття для нашої Незалежної України, заради цього і поліг на полі бою.

Віримо, що Герої, які віддають свої життя за нашу Батьківщину, не вмирають, а стають «Лицарями світла». Їхні душі відлітають на небеса, і звідти захищають нас усіх. Світла пам’ять мужньому воїну, щирі співчуття рідним.

За матеріалами прес-служби міського голови

https://pkrv.dp.gov.ua/news/znovu-tyazhka-vtrata___-8114

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11