Найближчим часом ЗСУ повністю забезпечать зимовим одягом

     З огляду на розвиток подій на військовому фронті, стає очевидно, що війна може затягнутися на всю зиму. Восени, з початком холодів, цілком логічно постає питання відповідного екіпірування наших військових. В офіційних джерелах вже зʼявилася інформація щодо забезпечення ЗСУ зимовим одягом.

      Підготовку до зимового сезону у Міністерстві оборони України почали ще влітку. Контракти на замовлення нового одягу підписали з українськими та іноземними виробниками.

     В ефірі єдиного телемарафону заступниця міністра оборони Ганна Маляр доповіла, що на потреби ЗСУ уже надходять великі партії зимового одягу. За декілька тижнів ця проблема вирішиться остаточно.

      Річ у тому, що з повномасштабним вторгненням росії чисельність української армії зросла на сотні тисяч військових. А значить і обʼєм поставок нині величезний.

     – У жодного виробника — ні в українського, ні в західного – немає одягу в такій кількості, щоб просто купити і привезти. Тобто всі ці замовлення відшиваються. Щойно на складі фізично оформлюється кількість, ми викладаємо ці цифри. Контракти, які необхідні для забезпечення зимовим одягом, укладено. Зараз тривають питання логістики і відшивання цієї форми, – запевнила заступниця міністра оборони.

     Щодо забезпечення Захисників України, Ганна Маляр на своїй сторінці у Facebook повідомила наступне:

      У період з 15 по 21 вересня Міністерством оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передано:

  • бронежилетів – 20,6 тисяч одиниць,

  • шоломів – 24,7 тисяч,

  • взуття – 16,7 тисяч пар , з них 7,6 тисяч – зимового,

  • польової форми – 23,8 тисяч комплектів,

  • курток зимових – 13,3 тисяч.

      – Минулого тижня ми повідомляли, що прибув караван з предметами речового забезпечення, їх розвантажували і ставили на облік. Зокрема, прибули 130 тисяч курток костюму утеплювача (флісок), 207,2 тисяч комплектів білизни натільної демісезонної та зимової, 25 тисяч шапок зимових та багато іншого. До кінця цього тижня ми очікуємо ще кілька десятків тисяч курток зимових. Тут виключно питання логістики і постановки на облік, яке може зайняти пару днів, бо достатньо багато зараз приходить, – написала Ганна Маляр.

https://www.youtube.com/watch?v=c0IFQvi2EdQ

https://www.facebook.com/ganna.maliar

      Отже, держава робить все можливе, аби якнайшвидше забезпечити наших Захисників теплим зимовим одягом. Таким чином, холод не стане перепоною нашим хоробрим українським воїнам, аби боронити Батьківщину та гнати геть окупантів з нашої рідної землі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11