Посмертно «Почесні»

     Сьогодні, 15-го вересня, чергове засідання сесії Покровської міської ради розпочалось із сумного акорду. Першим рішенням, яке, стоячи, ухвалювали депутати, стало присвоєння звання «Почесний громадянин м. Покров».

     Таким чином, місто, вже за традицією, вшанувало своїх Героїв – земляків, котрі віддали життя в боях за Незалежність і територіальну цілісність України. Зі сльозами на очах рідні Андрія Копиріна, Андрія Лобанова, Артема Рябухи та Костянтина Сіренка підходили до міського голова Олександра Шаповала за відзнаками. Їм досі невимовно болить, болітиме усе життя, бо рани від таких тяжких втрат не вщухають ніколи. Серед загиблих воїнів є і наші колеги…

      Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, у боях за м. Мар’їнка, що на Донеччині, 18 серпня 2022 року, під час виконання бойового завдання героїчно загинув кулеметник механізованого батальйону, машиніст бульдозера Чкаловського кар’єра №2 – 53-річний ЛОБАНОВ Андрій Борисович.
     Смертю хоробрих також поліг ще один кулеметник, сержант, машиніст крокуючого екскаватора Запорізького карʼєру – 49-річний СІРЕНКО Костянтин Юрійович.
     Світлу пам’ять про полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання…
     Слава нашим мужнім Героям-Захисникам. Ми ніколи не забудемо їхнього безцінного подвигу в ім’я миру. Тепер Небесна варта над Україною стала ще міцнішою…
 
                                                                                                За матеріалами Офіційного сайту Покровської міської ради
                                                                                                                                               Фото прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11