ПРИВІТАННЯ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

                                           Шановні педагоги, дорогі учні, студенти та батьки – освітяни!

                   Від усього серця вітаємо Вас з Днем знань – початком нового навчального року!

     Перше вересня – завжди було особливим днем для учасників освітньої спільноти. Урочисте та хвилююче свято першого дзвоника об’єднувало на шкільному подвір’ї всю його родину – учнів, педагогів, батьків. Гарно вбрані діти з натхненням поспішали до школи, аби зустрітися з однокласниками і вчителями, розповісти про літо і разом розпочати новий етап подорожі до Країни знань. Все це було… у нашому безхмарному житті – без епідемій та війни. На жаль, цьогоріч День знань школи відзначають у самотній тиші. Учні проводять свій перший урок у дистанційному форматі, щоб уберегтись від ворожих куль. Російські окупанти відібрали у наших дітей запашну весну, тепле, яскраве і безтурботне літо, а тепер – свято Першого дзвоника… Але вони ніколи не позбавлять наших дітей жаги до знань і не зупинять вчителів у прагненні передати своїм вихованцям наймудріші істини наук та життєвої теорії. А на практиці наші юні герої, опалені війною, точно зуміють правильно розпорядитись тим скарбом, яке їм передали наставники

     Є дві категорії учнів, для яких Перший дзвоник, то найбільш визначна подія – це першачки і майбутні випускники. Як приємно було спостерігати за маленькими, дещо розгубленими, школяриками, котрі з особливим хвилюванням ступали на шкільний поріг, ховаючись за маминими спинами. А як гордо і по-дорослому впевнено крокували по колу пошани одинадцятикласники! Цим учням і цьогоріч надали право відчути присмак зворушливої миті початку нового, першого і останнього, шкільного року. Правда, святкова лінійка для них відбулась напередодні, щоб ворог не мав жодного шансу для створення  провокацій. Але не зважаючи ні на що ми бажаємо нашим першокласникам – успішного початку шкільного життя, сповненого безліччю цікавинок та нових вражень. Майбутнім випускникам – впевнено подолати цей останній етап і продуктивно доповнити свою скарбницю знань потрібними і цінними складовими.

     Шановні педагоги, у цей військовий час на Вас покладено величезну відповідальність. Ви маєте організувати освітній процес так, щоб максимально збагатити дітей знаннями в безпечних умовах. Українські школи у цьому навчальному році працюють за змішаною системою. Нашому ж місту не довелось навіть обирати, бо вороги з рф зробили це за нас. Військові дії проходять занадто близько, ми чуємо їх відгуки, тому сьогодні освітній процес стартує у дистанційному форматі. Дорогі наші вчителі, терпіння Вам, мудрості і наснаги! Ми впевнені, що Ви зможете подолати всі перепони та бар’єри і вибудувати ефективний діалог зі своїми учнями.

      Шановні наші батьки, знаємо, що Ви дуже хвилюєтесь за своїх діток. Інколи навіть губитесь і не розумієте, як їм допомогти здобути гідну освіту у таких надскладних умовах. Повірте нам – все налагодиться, все буде так, як має бути! Довіртеся нашим педагогам і повірте у своїх дітей, адже вони у нас – найкращі – сильні, сміливі і загартовані. Вони обов’язково виправдають всі наші надії і сподівання. Головне – ні на мить не сумніватись у цьому!

     Що ж, розпочинаємо новий навчальний рік, сповнений тривогами і небезпеками, і водночас – найзаповітнішими мріями, надіями і сподіваннями. Давайте ж разом покажемо нашому ворогу міць української освітньої спільноти! Тримаймо свій непереможний фронт, даруємо і здобуваємо нові знання, підвищуємо свій культурний та інтелектуальний рівень. Пам’ятаймо, що попереду у нас надважлива місія – розбудова нової України – сучасної, самостійної і найбагатшої у світі держави. А її найдорожчий скарб – то наші діти – творці щасливого майбуття на рідній землі! Тож, у добру путь, дорогі освітяни. Нехай шкільна дорога буде всіяна безхмарним і мирним небом, а омріяна зустріч у шкільних стінах відбудеться якнайшвидше!


З повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11