Раптово пішов з життя наш колега

     28 серпня на 56-му році життя перестало битися серце нашого дорогого колеги, людини напрочуд доброї душі – водія Колони спецтехніки Автотранспортного цеху (АТЦ) СОБОЛЯ Віктора Сергійовича.

      Віктор Сергійович завжди з оптимізмом дивився у майбутнє. Досвідчений автомобіліст з двома вищими освітами був справжнім асом за кермом вантажівки. Як грамотний професіонал, він прекрасно розбирався в будові автомобіля, тонкощах ремонту і технічного обслуговування, дбайливо ставився до своєї техніки і тримав її в ідеальному стані. На нашого надійного колегу завжди можна було покластися, розраховувати на його допомогу. Комбінату він присвятив десятки років сумлінної та наполегливої праці.

      Раптова трагічна звістка про смерть Соболя Віктора ошелешила всіх, огорнула важким смутком рідних, колег, чисельних друзів та знайомих, яким тепер не вистачатиме його доброзичливості, мудрої та компетентної поради, дотепного гумору, слів підтримки та щирої усмішки…

     Колектив Колони спецтехніки, АТЦ та всього комбінату висловлює глибокі співчуття рідним Віктора Сергійовича. Вічна памʼять.

Згадаймо тих, кого нема із нами,
Кого у нас забрали небеса…
Їх душі там, де ближче десь до Бога,
Вони нас бачать, моляться за нас.

І серце розривається від муки
Що не живі вони вже, не живі…

Але душа не помирає,
Коли у пам’яті вона живе без меж.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11