Середній заробіток для Захисників збережено. Продовжуємо працювати далі

     З бойовим настроєм колектив комбінату продовжує тримати виробничий фронт, не збавляючи обертів й з початком останнього літнього місяця. Хоча війна в державі вносить корективи в повсякденне життя українців, ми тримаємо стрій та боремося за наше світле майбутнє. Сьогодні на селекторній нараді, під керівництвом Голови правління Сергія Шуваєва і технічного директора Віктора Бондарця, були окреслені нагальні завдання в роботі функціональних підрозділів.

     В реаліях сьогодення доводиться долати багато труднощів. Це стосується і нашого підприємства. Можливість реалізації продукції значно знизилась, що ускладнило фінансове становище комбінату. Однак, навіть в такій ситуації, обнадійливими новинами поділився керівник підприємства. Він повідомив про те, що комбінат продовжує працювати, як і раніше. Таке рішення ухвалили акціонери, підбиваючи підсумки липня та плануючи виробництво до кінця року.

      — Ми всі розуміємо, що ситуація може змінитися у будь-який момент. Як відомо, вже було влучання російських снарядів у підприємство нашої системи. Але навіть після цього прикрого інциденту акціонери прийняли рішення не зупиняти виробництво, аби підтримувати робітників та економіку країни. Тому не зупиняємось. Наше завдання — виконувати плани, підтримувати обладнання з запасів ТМЦ, які є у нас в наявності. Отже, працюємо — це головне.

      Гарною новиною також стало те, що акціонери вирішили зберегти середню заробітну плату працівникам, які мобілізовані до лав Збройних Сил України попри те, що з 18 липня Законом скасовано цей обовʼязок для роботодавців.

     Традиційно до відома керівників доведено інформацію про волонтерську роботу.

     За словами Сергія Шуваєва, лише в червні працівники комбінату перерахували свій одноденний заробіток у розмірі 1 млн 890 тис. грн. Загалом за весь період було акумульовано 7 млн 844 тис. грн на потреби ЗСУ.

     Голова правління висловив щиру вдячність всім працівникам комбінату, які долучилися до зміцнення обороноздатності наших Захисників.

      — Робимо все, що в наших силах, аби допомагати армії нищити ворога, — підсумував Сергій Павлович.

     Саме так, наполегливо і невтомно, працюємо, допомагаємо нашим Героям, які на фронті бʼються за Незалежність України, разом наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11