У серпні зірки пророкують Україні важливі історичні події

     Згідно з гороскопом, серпень цього року запам’ятається надовго інтенсивними подіями у політичній сфері, на рівні міжнародних відносин та зовнішніх економічних зв’язків.

     Сьогодні почався складний місяць, присутня напруженість в усіх напрямках, особливо під час планування військових дій і вирішенні завдань збройного конфлікту. Серпень — фатальний місяць для росії. Перелам у війні рф проти України відбудеться не на користь агресивної російської армії. Попри зовнішню напружену атмосферу у серпні у багатьох державах відбуваються глобальні зміни, виправляються помилки, позначаються основні напрями розвитку у соціальній та економічній політиці.

      На початку серпня відбудеться багато непередбачуваних подій, але загальне для всього, що відбувається, — набуття свободи, новизна та оригінальне усунення проблем. Здоровий глузд візьме гору над абсурдом і, цілком можливо, ті, хто заплутався в собі і в тому, що відбувається навколо, нарешті вийдуть із замкненого кола проблем.

Як планети впливатимуть на військовополітичні процеси?

     7 серпня — сприятливий час для напруженої творчої роботи, визначення духовної мети, благодійної діяльності.

    9 серпня – день пов’язаний з ухваленням важливих рішень. Загострюється конкуренція, трапляються залаштункові махінації. Партнерство та союзи, зокрема романтичні, а також спільні проєкти страждають від нестачі довіри. Щоб звести до мінімуму можливі неприємності, найкраще триматися цього дня в тіні.

     11 серпня хтось із публічних людей може опинитися у центрі гучного скандалу та привернути увагу суспільства. Цього ж дня Марс допоможе обійти гострі кути і вийти з найскладнішої ситуації з мінімальними втратами.

     14-15 серпня мають відбутися важливі події в російсько-українській війні. Військова агресія росії проти України обернеться серйозними втратами для російської армії, після чого, з великою ймовірністю, вони оберуть одну мету і підуть з деяких окупованих територій.

     16 серпня планети сприяють вирішенню соціальних проблем, допомагають привернути увагу політиків до найважливіших питань. Можуть бути подані петиції на розгляд президенту, які матимуть великий відгук громадськості.

     20 серпня Марс переходить у знак Близнят та різко змінює ситуацію на військовому фронті. Від цього дня все починає рухатися, змінюється стратегія ведення бойових дій з обох боків. Люди стають легкими на підйом і намагаються все робити швидко, без затримок. Марс у Близнятах затримається надовго – до 26 березня 2023 року.

     26 серпня — день конфліктів, травм та неприємностей. Можливе надходження важливих звісток про ситуацію на фронті, висування умов кожною стороною щодо переговорів. Самодисципліна в цей день допомагає успішно вплинути на особистий вплив і обернути будь-яку ситуацію на свою користь, допоможе уникнути травм і неприємностей.

     28 серпня Меркурій перейде в ретроградний рух на кілька місяців. День боротьби за істину, свободу та демократію у найширших сенсах та на різних рівнях.

     Серпень принесе багато тривог та хвилювань, але події цього місяця стануть історичними, кардинально змінять життя багатьох людей, наблизять перемогу України у боротьбі проти російського агресора.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11