Гороскоп на тиждень 1 по 7 серпня 2022 року

Овен. Овнів очікує доволі насичений, але приємний початок серпня. Вам вдасться виконати чимало справ, тому не бійтесь складати короткотермінові плани. І обов’язково включіть туди якісь курси чи загалом пізнання нової інформації, адже зараз дуже сприятливий час для вдосконалення.

Тілець. Старт серпня відзначиться хорошими митями, тому зосередьтесь на позитиві та не дозволяйте нікому та нічому псувати Ваш настрій. Зараз дуже важливо відстоювати свої кордони, оскільки можуть з’явитись люди, які спробують похитнути Вашу віру в себе. Астрологи радять також випробувати нові способи розслаблення, наприклад, йогу, вечірні прогулянки та танці.

Близнюки. Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиждень, особливо перша половина. Важче буде робити фізичну роботу, складно буде і самоствердитися в робочому колективі. Найближчі сім днів ― ідеальний час, щоб прояснити питання, які хвилюють Вас із близькими. Важливо зберігати спокій та не піддаватися впливу негативних емоцій.

Рак. У Раків є всі шанси розпочати нову сторінку у житті, оскільки можуть з’явитись дуже перспективні пропозиції та ідеї. Не відмовляйтесь від того, що приносить Вам радість, бо саме це може стати ще й джерелом додаткових прибутків. Удача та муза на Вашому боці. Варто приділити особливу увагу здоров’ю. Намагайтеся більше рухатися, не забувайте про ранкову зарядку, відмовтеся від фастфуду та інших шкідливих звичок.

Лев. Астрологи прогнозують дуже насичений старт серпня. Це однозначно Ваш успішний місяць. Ваші здібності стануть у пригоді людям, які Вам щедро віддячать, тож не ховайте свої таланти і здобутки, а якомога ширше їх рекламуйте. Вдасться відкрити для себе нові можливості, знайти нові пригоди та яскраві враження, тож не відмовляйтесь від такої нагоди. Але дуже важливо не закопувати себе у справах, які не обов’язково робити прямо зараз. Дайте собі видихнути хоча б трішки.

Діва. У новому тижні Ви можете стикнутись з ситуаціями, які поставлять Вас у незручне становище у моральному плані. Тому дуже важливо правильно розставляти пріоритети та не намагатись рятувати тих людей, яких насправді важко назвати близькими. Можливо, саме зараз ідеальний час розпрощатись з тими, хто приносить лише втому та негатив. Водночас цілком імовірно, що саме участь друга чи колеги допоможе завершити важливу справу, над якою Ви працювали. Крім того, на деяких представників знака може чекати нове цікаве знайомство.



Терези. Астрологи прогнозують Вам дуже продуктивний та натхненний тиждень. Важливо зараз віддатись роботі сповна, не забуваючи про перерви. Інколи Ви шукаєте рівновагу доволі цікавими методами, але не забувайте і про класичні: відпочивайте після активної праці. Цей тиждень варто присвятити своєму фізичному та ментальному комфорту. Намагайтеся тішити себе приємними дрібницями, уникайте конфліктних ситуацій, більше гуляйте на свіжому повітрі.

Скорпіон. Ви отримаєте нагоду продемонструвати свої уміння та знання сповна. Тому дозвольте собі бути вільними від стереотипів та сталості, щоб осягнути нові знання та зміцнити фундамент власних. Дуже сприятливий період для того, щоб вдосконалювати себе та відпускати те, що заважає рухатись вперед. Зірки рекомендують Вам вийти із зони комфорту і змінити даність. Для самотніх представників знака таке рішення може пообіцяти романтичний зв’язок, а для тих, хто зараз у парі, — несподіваний прибуток.

Стрілець. Ви знову будете товаришувати з удачею, яка вже встигла стати Вашою вірною приятелькою. Тож і старт серпня буде сповненим хорошими враженнями та емоціями. Тому не дозволяйте собі концентруватись на дрібному негативі, оскільки можете пропустити справді позитивні та значні моменти. Високою є можливість успішно закрити важливий для Вас проєкт або наблизити перспективи зростання. При цьому не рекомендується вплутуватися в конфлікти або вдаватися до нечесних методів гри, ― це може спрацювати проти Вас.

Козеріг. Астрологи радять зараз спробувати змінити тактику. Інколи Ви перетворюєтесь у шаленого трудоголіка з надто високою планкою, а згодом не маєте сил навіть на базові речі. Але у серпні вдасться змінити ситуацію, якщо Ви спробуєте урівноважити різні сфери свого життя. Цілком можливо, що позиція спостерігача принесе Вам фінансову та особисту вигоду.

Водолій. Початок серпня стане хорошим періодом для того, щоб відновити свої моральні ресурси та налаштуватись на нові звершення. Ви станете рівноправним учасником творчого процесу, вчасно подаватимете креативні ідеї й почуватиметеся комфортно в умовах активної колективної роботи. І Вам навіть сподобається бути гвинтиком єдиного механізму, який працює стабільно та злагоджено. Не сумнівайтесь у своїх силах та не забувайте піклуватись про себе.

Риби. Ви на порозі зовнішніх змін та потребуєте змін внутрішніх. Тому астрологи радять відкинути старі принципи та ідеї, які не допомагали на життєвому шляху. Настав час бути відкритими до нового та не боятись робити те, що може принести радість, користь та свіжі враження. Зберігайте оптимізм і йдіть до своєї мети, ігноруючи будь-які перешкоди.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11