Дорогі колеги, від усього серця вітаю Вас з нашим спільним професійним святом!

     Ми з Вами живемо і працюємо у надзвичайно складний час. Війна, що точиться на теренах України, не оминула жодну родину, вона щодня приносить біль і страждання. Але основною зброєю проти російських окупантів є наша наполеглива праця заради Перемоги. Слава Богу, у нас з Вами її вистачає, бо функціонує наше рідне підприємство. Утримувачі виробничого фронту наполегливо працюють в кар’єрах, на фабриках, в ремонтних та допоміжних цехах, отже нам з Вами точно є, що обліковувати, нараховувати, перевіряти, рахувати, контролювати і приймати на баланс.

     Я дякую нашим шановним колегам-гірникам за Вашу наполегливу щоденну працю. Прийміть найщиріші вітання напередодні Вашого професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Нехай всі лихі події обходять Вас стороною, нехай ніщо не заважає виконувати Вашу гідну та важливу справу. Хай кожна мить дарує радість, хай удача веде Вас за руку по світлому шляху! Миру Вам і Вашим близьким!

     Окремі слова вдячності хочу сказати прекрасному колективу бухгалтерії, який я маю честь очолювати. Дорогі мої колеги, Ви – неймовірно сильні, сміливі та витривалі, наполегливі та цілеспрямовані, а головне – високопрофесійні та згуртовані майстри бухгалтерської справи. Серед Вас є і досвідчені працівниці, і молоді початківці, котрі черпають безцінні знання від наставниць. Ми працюємо разом, однією згуртованою командою, а це – основний принцип успіху і високого результату нашої діяльності.

     Сьогодні хочу привітати всіх бухгалтерів з професійним святом. Бажаю Вам щастя, миру та добра. Нехай Вас наповнює позитивна енергія, а неймовірне щастя та щира любов надихають на життєві і трудові здобутки. Хай буденні справи ніколи не засмучують і завжди знаходиться привід для радості. Бажаю особистого та професійного зростання, втілення самих смілих, найзаповітніших мрій!

З глибокою повагою,

Наталя БУГАЙЦОВА,

головний бухгалтер АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11