Вітаємо професійного гірника і досвідченого керівника з “золотим” ювілеєм!

     Сьогодні, 16-го липня, напередодні Дня гірника та металурга, своє 50-річчя відзначає справжній майстер гірничої справи з 25-літнім стажем роботи, досвідчений професіонал, компетентний керівник, гідна людина – начальник Чкаловського кар’єру №2 Анатолій СІЗОВ.

      Анатолій Анатолійович відданий нашому підприємству з 1997 року, з тих пір, коли розпочав свою трудову діяльність у Шевченківському кар’єрі. Прийшов працювати слюсарем, пізніше став гірничим майстром, потім – заступником начальника дільниці роторного комплексу №10, який згодом і очолив. Після закриття Шевченківського вже досвідчений гірник поповнив ряди колективу Чкаловського кар’єру №2, ставши правою рукою керівника підрозділу.

      Протягом 9 років ефективної роботи Анатолій Анатолійович проявив себе грамотним керівником, здатним приймати відповідальні виробничі рішення та досягати потрібного результату. Такі високі якості і стали найвищою оцінкою для призначення Анатолія Сізова начальником Чкаловського кар’єру №2. Він заслужено обіймає цю посаду з 19-го серпня 2019 року. Ще тоді у нашій розмові Анатолій Анатолійович ставив перед собою такі першочергові завдання: покращення виробничих показників та підвищення продуктивності роботи гірничорозкривного обладнання кар’єру з виконанням планових показників.

     І що ми бачимо сьогодні? Бажання досвідченого керівника впевнено втілюються у життя. За результатами трудових змагань І півріччя 2022 року, Чкаловський кар’єр №2 очолив найвищу сходинку серед окисних підрозділів. Кращими стали колективи верхнього роторного комплексу №9 та крокуючого екскаватора №174. Кар’єр в цілому упевнено справляється з усіма виробничими завдання. А це – свідчення того, що трудовий колектив працює злагоджено та ефективно, під керівництвом справжнього майстра своєї справи.

     Шановний Анатолію Анатолійовичу! У цей важливий для Вас день прийміть найщиріші вітання від свого трудового колективу. Працівники Чкаловського кар’єру №2 вдячні Вам за грамотне керівництво, повагу та всебічну підтримку. Адміністрація та профспілковий комітет висловлюють Вам вдячність за високий професіоналізм, а колектив нашої редакції – за розуміння і допомогу у нашій спільній справі.

     Дорогий наш ювіляре, сьогодні хочеться Вам побажати безхмарного неба та мирного життя в оточенні дорогих і рідних Вам людей! Нехай професійні здобутки тільки примножуються, гірницьке загартування зміцнює здоров’я, а підтримка близьких людей надихає на успішні справи. Нехай всі Ваші життєві стежки будуть тільки Переможними! З ювілеєм, Анатолій Анатолійович, від щирого серця!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11