Щиро вітаємо колектив бухгалтерії Покровського ГЗК та всіх бухгалтерів міста з професійним святом!

     Сьогодні, 16го липня, в Україні відзначають День бухгалтера. Серед головних винуватців свята – колектив бухгалтерії Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

     Професія бухгалтера надзвичайно важлива для нашого підприємства. На тендітних плечах переважно жіночого колективу, на чолі з досвідченою і компетентною, в міру суворою, але справедливою, чарівною, доброзичливою і щирою головним бухгалтером Наталією Бугайцовою, тримається його фінансова рівновага та стабільність. Дебет і кредит, актив та пасив, баланси і звіти, відомості та платежі, облік і аудит, калькуляція та кошторис – звичні поняття Вашого щоденного лексикону, які для пересічної людини можуть здаватися “непроглядним лісом”. У королівстві цифр, де панують ідилія, точність та порядок, Ви – справжні королеви, бо маєте внутрішній хист, бажання та наполегливість досягати бездоганних результатів.

     Важлива місія бухгалтера вимагає концентрації уваги, значного розумового навантаження, посидючості та терпіння. Ми захоплюємося тим, як Ви, наші дорогі колеги, злагоджено та вправно оперуєте цифрами, вільно орієнтуючись в морі фінансових документів та електронних таблиць. Ваш високий професіоналізм є предметом гордості та запорукою успіху комбінату, а значить – добробуту кожного працівника. В умовах воєнного стану Ви гідно долаєте його виклики та міцно тримаєте свій бухгалтерський фронт, а отже, робите вагомий внесок у прийдешню Перемогу.

     Але, навіть поринаючи з головою в роботу, Ви створюєте навколо себе особливий шарм краси та жіночності, поєднуєте в собі мудрість та чарівність, перетворюючи звичну буденність на маленьке свято.

     Тож, нехай улюблена справа завжди відповідає Вам взаємністю, а її результати приносять задоволення. Щоб вогники Ваших очей, як на робочому місці, так і в особистому житті, випромінювали щастям! Бажаємо Вам витримки та міцного здоровʼя, повсякденних успіхів у професійній діяльності, родинного благополуччя, спокою в душі та мирного неба над головою.

                                                                                                                                                                               З повагою, ПРАВЛІННЯ, ПРОФКОМ та

весь трудовий колектив АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11