Станіславу ЗАХАРОВУ – 60! Вітаємо шановного колегу з ювілеєм!

     Сьогодні, 10-го липня, свій 60-й День народження відзначає гірник з величезним стажем, наш шановний колега, люблячий чоловік, багатодітний батько та щасливий дідусь, спортивна гордість комбінату, справжній друг та просто людина доброго серця –помічник машиніста ЕКГ Олександрівського карʼєру Станіслав ЗАХАРОВ.

     Станіслав Степанович вже понад 40 років плідно та віддано працює на благо нашого підприємства! У переважній більшості прокладав трудовий шлях в Шевченківському карʼєрі. Після завершення виробничої історії цього підрозділу, цінність набутого досвіду, помноженого на високий професіоналізм, наш ювіляр успішно застосовує в Олександрівському кар’єрі. Гірник з великої літери бере активну участь у спортивному житті комбінату та свого підрозділу. Професійний волейболіст заслужено очолює команду кар’єру.

     Станіслав Захаров кандидат у майстри спорту, віце-капітан команди комбінату та 4-разовий чемпіон України з волейболу серед гірничодобувних та металургійних підприємств. У якості гравця та тренера, завжди підтримує переможний дух команди.

     Наш енергійний, цілеспрямований, щирий та завзятий, мудрий та доброзичливий колега заслужено користується повагою свого широкого кола друзів і співробітників. Тож, з нагоди знакового ювілею Станіслава Степановича щиро вітає трудовий колектив Олександрівського кар’єру, профспілка та представники волейбольної спільноти комбінату. Бажають сталевого гірницького здоров’я та непохитної витримки, мирного неба у вільній Україні. Не зупиняйтесь на досягнутому і надалі примножуйте здобутки, беріть максимум від життя, насолоджуйтесь його яскравими проявами та радісними подіями. До речі, цього тижня сталася саме така – наш щасливий колега вдруге став дідусем! Таким чином, ювілейна дата ознаменувалась подвійним святом!

     Шановний ювіляре, тримайте цю хвилю піднесення та позитивних емоцій на довгі роки! Нехай Вас завжди зігріває тепло сімейного вогнища, любов рідних та найдорожчих людей. І, звісно ж, – зберігайте бадьорість духу та здобувайте Перемоги на всіх фронтах!

     Ці віршовані рядки сьогодні присвячуються Вам:

Бажаємо жити довго та щасливо,

Щоб кожен Ваш день був схожий на диво!

Хай діти й онуки приносять Вам радість,

Дорогу до хати забуде хай старість.

Живіть у здоров’ї, у щасті і силі,

Літа проти Вас хай будуть безсилі.

Нехай зозуленька кує Вам щоліта

Многая, многая, многая літа!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11