Міський голова Олександр Шаповал підвів підсумки важкого для Покрова тижня, закликавши мешканців дбати про власну безпеку

Цитуємо:

     “Важкий тиждень, з обстрілами та руйнуваннями, з «прильотом» у Покров…

     У війні з російським агресором гинуть наші захисники-хлопці та дівчата, гинуть мирні мешканці.

     Ціна мирного неба, незалежності – життя наших воїнів. Завдяки їм у Покрові ситуація контрольована. Я хочу, щоб кожен розумів це!

     Місто продовжує жити в умовах воєнного часу. Всі необхідні послуги надаються в повному обсязі. Наші комунальники дбають про місто, соціальні й медичні установи надають допомогу всім, хто цього потребує у повному обсязі.

     Підтримуємо переселенців, які через російських окупантів втратили свої домівки і зараз мешкають у Покрові. Наша громада стала прихистком для понад 2250 осіб, з яких 656 дітей.

     Вкотре звертаюсь до всіх: ворог підступний, не ігноруйте тривоги, бережіть себе!!!«

     https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

     Тож, дослухаємось до звернення очільника Покрова. Зберігаємо спокій, тримаємось і намагаємось повноцінно відпочити на вихідних. Сьогодні – День родини – гарний привід для того, щоб провести час у колі рідних та близьких людей. Бажаємо, щоб кожна сім’я вже незабаром стала самою щасливою, дочекавшись здійснення найзаповітнішої мрії – мирного неба над Україною. Злагоди у кожну родину, любові та дзвінкого дитячого сміху!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11