Гороскоп на тиждень з 13 по 19 червня 2022 року

Овен. Найбільш корисні для Вас у цей період – взаємообмін енергією з оточенням, спільні дії. Ваша ініціатива, наполегливість, підтримуватиметься іншими людьми, а старанно продумана колективна робота принесе задоволення всім учасникам процесу. Іноді честолюбство та потяг до змагання збільшують потребу перевершити інших, але Ваша енергійна позиція може призвести до конфліктів. Сприятливий час для бажаних змін у родинних стосунках, пошуку місця проживання. Намагайтеся самостійно контролювати свої фінанси.

Тілець. Якщо Ви давно планували розпочати свою власну справу – не відкладайте це! Успішний період для пошуку взаємовигідного співробітництва, партнерів, однодумців. Протягом тижня, внаслідок несподіваних обставин, може змінитися Ваше оточення. Зростає ймовірність бути висунутим на провідні позиції, створити незалежніший стиль особистих або ділових взаємин. Хоч би як склалися обставини, Ви зможете відстояти власні потреби, захистити свої інтереси.

Близнюки. У цей період необхідно підкоригувати власні цілі, виявити наполегливість, докласти максимум зусиль для реалізації своїх бажань. Енергії достатньо для того, щоб виконати великий обсяг фізичної роботи, зайнятися напруженою творчою працею або спортом! Обставини можуть звести Вас із цікавою людиною, спілкування з якою змінить Ваше звичне світосприйняття. Якщо Ви шукаєте романтичних знайомств – Вам поталанить!

Рак. Будьте уважними та обережними під час спілкування з іншими людьми, особливо з конкурентами, потенційними суперниками. Велика можливість зустріти агресора протягом тижня, знайти прихованих ворогів. Якщо Ви здатні відстояти власні потреби шляхом наполегливості та знаєте свої права, свідомо захищаючи їх, тоді навряд чи хтось посміє завадити Вам. Однак, ризик є, недоброзичливці активні – бережіть свою репутацію, уникайте сумнівних угод та підозрілих знайомств.

Лев. Ви зможете зайняти сильну позицію в колективі, серед однодумців, та надихнути інших людей на якусь дуже важливу, корисну справу. Але, незалежно від того, наскільки Ви чесні у справах з іншими людьми, Вам, можливо, все ж таки доведеться захищати свої власні права. Ваша популярність зростає, особливо серед представників протилежної статі. Тиждень цікавий, насичений подіями, але, найімовірніше, з деякими перешкодами доведеться зіткнутися.

Діва. Активність у кар’єрних прагненнях обов’язково дасть бажаний результат. Начальник може сприяти Вашому підвищенню, але для цього потрібно відверто заявити про свої цілі. Цілком можливо, Ви зустрнетесь з конкуренцією, тому будьте готові до інтриг, перешкод з боку колег. Розраховуйте тільки на себе, дослухайтеся до порад вищих за посадою або до колег, старших за віком. Службові романи на робочому місці протягом найближчого часу лише заважатимуть.

Терези. Ви матимете всі передумови для реалізації своїх бажань і задоволення основних життєвих потреб. Різні внутрішні та зовнішні фактори допомагають створити найкращі умови для самореалізації, а також схилити оточення до вигідної для Вас позиції. Цей період підходить для розрахунків, відповідальної роботи, ретельного планування, самодисципліни та самоорганізації, що призведе до підвищення продуктивності праці. Вдало вирішуватимуться фінансові та майнові питання.

Скорпіон. Посилюється прагнення реалізувати свої цілі, набути впливу, заробити грошей. І дивним чином можливості для цього з’являються. Важливо не прогавити свій шанс і не розгубити ресурси (фізичні сили, час) через дрібниці. У полі зору з’являються люди, які можуть Вам бути корисними. Але важливо зрозуміти, що Ви їм можете запропонувати натомість. Будьте уважними до того, що відбувається, і дослухайтеся до оточуючих. Не дивуйтесь швидкій зміні ситуацій, несподіваним пропозиціям.

Стрілець. Обставини сприятимуть новим досягненням. Може виникнути потреба зайнятися фізичними вправами, поліпшити свій зовнішній вигляд. Ймовірно, це обумовлено підвищеною увагою до Вашої персони, появою нових можливостей у соціальній сфері. Ваші старання помітить керівник, тому покажіть свої найсильніші сторони: висловлюйте думку, проявляйте ініціативу, будьте у полі зору.

Козеріг. Тема ділових взаємин, укладання договорів, розподілу ресурсів виходить на перший план. Сприятливий період для спокійної та ґрунтовної роботи, вирішення простих фінансових питань, поїздок, угод купівлі-продажу. Виникне ймовірність отримання довгоочікуваного прибутку, постачання товару або обладнання, за допомогою якого Ви зможете заробити за короткий термін. Ваша зайнятість може негативно вплинути на особисті стосунки, але, за бажанням, Ви зможете уникнути конфлікту.

Водолій. Чудовий час для того, щоб заявити про себе, просунути свої інтереси чи бізнес-проект. Підходить для запуску реклами, громадської діяльності, цілеспрямованих дій для набуття популярності, а також благодійної роботи. Творчі люди набувають натхнення, можуть залучити інвесторів та спонсорів до своїх проектів. Ви будете задоволені результатами цього тижня, можливо, ухвалите серйозне рішення або зробите складний вибір.

Риби. Тиждень не дуже сприятливий для майнових та фінансових справ. Робота і побут з’їдають багато часу, а вагомих результатів не видно. Найкращий час для відпочинку, романтики, сімейних взаємин, а також творчої роботи на самоті. Головне – не намагайтесь прив’язати до себе свого партнера, це бажання може все зіпсувати. Побудьте в тиші, на природі, подумайте про життєві цінності. Звернувшись до своєї інтуїції, Ви можете знайти відповіді на найскладніші запитання.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11