ГОЛОВА НІКОПОЛЬСЬКОЇ РВА ЄВГЕН ЄВТУШЕНКО ВІДЗВІТУВАВ ПРО СИТУАЦІЮ В РАЙОНІ

     Під час брифінгу в обласній військовій адміністрації очільник району розповів про особливості життя на Нікопольщині.

     У першу чергу, Євген Євтушенко зосередив увагу на оперативній ситуації:

     – Ситуація на Нікопольщині стабільна. В сусідньому Криворізькому районі і на Херсонщині тривають активні бойові дії, котрі часто відлунням доходять до нас. Але, на щастя, фактично в районі немає ворожої сили.

     Така відносно спокійна ситуація, за словами керівника району, дає змогу працювати аграріям, бізнесу і промисловим підприємствам, що дуже важливо:

     – Район тримається на двох китах – це сільське господарство та велика промисловість. Аграрії вже засіяли свої поля на 100%. Вчасно отримали сходи. Більше того, де це було можливо, додатково обробили землю. Нині починають готуватися до збору першого врожаю. Запасаються добривами.       Повертається до роботи бізнес, зокрема, і великий. Причому до обсягів та планів, які були до війни. Значно покращилася продовольча ситуація. Добре налагоджена логістика. Є необхідний асортимент продуктів і побутових товарів.

     Зі слів очільника, за період війни район прийняв майже 9,3 тис. переселенців. Основну частину прихистив Нікополь. Більшість людей приїхали з Херсонської області. Також є переселенці з Луганщини, Донеччини та Запорізької області. Люди мають можливість працевлаштовуватись. Для цього їм пропонують наявні вакансії.

     Слава Богу, Нікопольщина у відносній безпеці. Населені пункти району продовжують жити і працювати, міцно тримаючи свій фронт. Сподіваємось така ситуація в нашому районі зберігатиметься аж до самої ПЕРЕМОГИ. Завдячуємо нашим незламним ЗАХИСНИКАМ за те, що не підпускають рашистів до кордонів Дніпропетровщини!

https://adm.dp.gov.ua/news/zasiyali-100-poliv-biznes-nazdoganyaye-dovoyenni-pokazniki-yaka-situaciya-u-nikopolskomu-rajoni

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11