ПРО СИТУАЦІЮ У ПОКРОВІ НА 100 ДОБУ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ

Як відзначив мер міста Олександр Шаповал, наша Україна вже 100 днів поспіль продовжує боронити свою землю від рашистських окупантів. Ці нелюди зруйнували мільйони людських доль та продемонстрували всьому світу відсутність у них будь-яких моральних та людських цінностей… Втім, незламний український народ бореться за волю, незалежність та свободу – як для нинішніх, так і для прийдешніх поколінь. Разом з усіма – і наш Покров.
– Я впевнений, що всі ці складники світлого та щасливого майбутнього у нас ніхто не зможе відібрати. Хочу висловити вдячність Захисникам та Захисницям, котрі щомиті дають відсіч ворогам та женуть їх з нашої України. Вічна пам’ять всім, хто загинув від рук окупантів… – написав очільник Покрова.
На превеликий жаль, наше місто теж “живим коридором” проводжало в останню путь 9-х Героїв. Вічна їм шана і подяка!
З першого дня війни Покров приймає вимушених переселенців, котрі втратили або покинули свої домівки, тікаючи від війни. За словами Олександра Шаповала, наразі в управління праці та соціального захисту населення зареєстровано 2042 біженці, з них –585 дітей. За минулий тиждень переселенці отримали гуманітарну допомогу – 300 продуктових наборів та миючих засобів.
Для людей, чиї життя, “обпалені війною”, у місті діють чотири центри прийому та надання гуманітарної допомоги за такими адресами:
– Міський територіальний центр соціального обслуговування: вул. Героїв України, 13;
  • Храм Святителя Петра Могили (настоятель отець Іван Назарик): вул. Партизанська, 63;
  • Будинок творчості дітей та юнацтва: вул. Центральна,5.
– Храм Святителя Іоанна Златоуста (отець Володимир Качан): селище Рудник.
Щодо ситуації в місті, то вона повністю контрольована. Всі служби та медзаклади працюють у штатному режимі, надають послуги покровчанам. Міський голова висловив подяку всім підприємствам, підприємцям, волонтерам, пересічним покровчанам, які всі ці 100 днів не припиняють працювати, міцно тримаючи тил для наших Захисників та наближаючи таку жадану для кожного з нас Перемогу.
– Життя переможе смерть, а світло– темряву!Віримо у це та продовжуємо докладати максимум зусиль для досягнення нашої спільної мети!– резюмував Олександр Шаповал.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11