Вітаємо з 60-річчям начальника СЗВ Ігоря МАЙОРОВА!

     Цього теплого літнього дня своє 60-річчя відзначає прекрасна, світла людина, щирий і гідний чоловік, досвідчений професіонал та грамотний керівник, з яким маємо честь працювати разом – начальник Служби забезпечення виробництва (СЗВ) Ігор МАЙОРОВ.

     Ювіляр працює на комбінаті вже 34 роки. Починав з професії водія, а з 1993 року перспективний молодому спеціалісту довірили відповідальні інженерно-технічні посади. Був майстром дільниці будівель і споруд, старшим майстром дільниці будівельно-монтажного цеху, електромеханіком, старшим механіком спеціалізованого монтажного цеху, головним механіком Ремонтно-будівельного цеху, виконував обовʼязки заступника, а потім і начальника Служби забезпечення виробництва і навіть заступника начальника Теплосилового цеху. Розширення горизонтів у професійній діяльності Ігор Валентинович поєднував зі здобуттям вищої освіти інженера-механіка в Національному гірничому університеті, за спеціальністю «Гірниче обладнання».

     Таким чином, наш колега здобув величезний теоретичний і практичний досвід, розуміється на особливостях взаємодії всіх виробничих підрозділів, зарекомендував себе компетентним фахівцем, майстром своєї справи, сумлінним та надійним працівником, що вчасно та якісно виконує доручені завдання. До того ж, Ігор Майоров наділений високими інтелектуальними здібностями, має вольовий характер, а отже недарма обіймає відповідальну і важливу посаду начальника СЗВ. Ця складна робота повʼязана з переміщенням та контролем матеріально-технічних цінностей, обліком логістичних процесів, координуванням роботи різних служб.

     Ігор Валентинович – мудрий керівник, котрий вміє правильно націлити своїх підлеглих на згуртовану роботу задля досягнення потрібного результату, завжди стоїть горою за рідний колектив. Крім того, наш шановний ювіляр бере активну участь в суспільному житті цеху, захищає його спортивну честь, веде активний спосіб життя. Принциповий та справедливий керівник має і тонке почуття гумору. За це його і поважають в колективі, дослухаються до слушних порад, цінують за прагнення вислухати, зрозуміти і допомогти.

     Шановний Ігорю Валентиновичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого 60-річного ювілею, від колективу Служби забезпечення виробництва, профспілки та всього комбінату. Бажаємо Вам міцного здоров’я, перемоги на всіх виробничих, спортивних та життєвих фронтах, теплого домашнього вогнища, і, звісно, – мирного неба над нашою Україною! Нехай поряд завжди будуть вірні друзі та гідні люди. Бажаємо життя, насиченого приємними подіями, яскравими враженнями та незабутніми позитивними миттєвостями!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11