Актуально від Генштабу

     Агресор продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

Окупанти вогневим ураженням намагаються стримати наші війська

      * З території російської федерації ворог обстріляв з мінометів населені пункти Середина-Буда, Прогрес Сумської області та Леонівка Чернігівської області.

      * На Харківському напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. З метою зниження наступального потенціалу наших військ здійснив обстріли позицій Сил оборони зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню в районах населених пунктів Михайлівка, Прудянка та Верхній Салтів.

     * На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних бойових дій не вів. Обстрілював українські війська з артилерії та мінометів, в районах населених пунктів Піски, Авдіївка, Успенівка, Вугледар, Новосілка й Оріхів.

     * На Південнобузькому напрямку окупанти збільшили кількість обстрілів наших позицій. З мінометів та ствольної артилерії були обстріляні населені пункти Шевченкове, Трудолюбівка, Луч, Степова Долина та Широке. В районах Новогригорівки та Олександрівки ворог завдав авіаційних ударів вертольотами Мі-24.

     * Російські окупанти, задля виправдання руйнування ними цивільних об’єктів, продовжують інформаційні вкиди про нібито розташування українських військових підрозділів у школах, лікарнях та дитячих садках. ГАНЕБНИЙ ФЕЙК, якому вже ніхто не вірить.

Рашисти не полишають загарбницьких намірів

     * На Донецькому напрямку продовжується вогневе ураження позицій наших військ вздовж всієї лінії зіткнення із мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

     * На Лиманському напрямку ворог вів бойові дії у напрямку населеного пункту Райгородок. Зазнав втрат та відійшов.

    * Противник веде штурмові дії в населеному пункті Сєвєродонецьк. За підтримки вогню мінометів здійснював штурм у напрямку населених пунктів Боброве та Устинівка. Успіху не має.

     * На Бахмутському напрямку ворог веде штурмові дії в населеному пункті Комишуваха з метою взяття під контроль міста, має частковий успіх, бої тривають. Вів штурм у напрямках населених пунктів Нагірне та Білогорівка. У результаті вогневого ураження, завданого нашими підрозділами, орки змушені були відійти.

     * На Слов’янському напрямку основні зусилля ворог зосередив на утриманні зайнятих позицій, веденні розвідки та створенні умов для відновлення наступу. Здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Довгеньке, Курулька, Вірнопілля та Долина.

     * На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог продовжує інженерне обладнання зайнятих рубежів. Здійснює поповнення запасів.

      * На Сіверському напрямку триває доукомплектування підрозділів противника озброєнням та військовою технікою після значних втрат.

Загроза зберігається

      * На Волинському та Поліському напрямках триває переоснащення окремих підрозділів збройних сил республіки білорусь. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території цієї країни.

     * В акваторіях Чорного та Азовського морів кораблі чорноморського флоту російської федерації продовжують виконувати завдання з ізоляції району бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку. Противник здійснює заходи з блокування цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря.

ЗСУ знищують та деморалізують ворога

      * За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках відбито 13 атак ворога, знищено 2 танки, 6 артилерійських систем, 8 бойових броньованих машин та 4 ворожих автомобілі. Підрозділи протиповітряної оборони збили 7 БПлА типу “Орлан-10”. Ворог продовжує втрачати безпілотні літальні апарати на всіх напрямках.

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/330568765922875

https://www.youtube.com/watch?v=eqheJzuez68

     Наші спритні хоробрі воїни не дають ворогу розслаблятись та руйнують всі плани кремля. Впевнені, що врешті-решт, жодного живого рашиста не залишиться в Україні. Дякуємо нашим Захисникам та віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11