З безмежною любовʼю, вітаємо дітей Покрова і всієї України!

     Щороку в перший день літа, 1-го червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сьогодні, не дивлячись на війну і складну ситуацію, суперечки і поганий настрій, психологічну виснаженість і втому, ми вітаємо найдорожчий скарб, який є у кожної мами.

     Ніхто не буде сперечатись стосовно того, що дитинство – найкраща пора. Але цьогоріч, на жаль, ми не можемо мовчати про те, що цей день затьмарила страшна статистика сотень вбитих та поранених маленьких українців. Зараз тисячі українських дітей здригаються від гарматних пострілів, ховаються у бомбосховищах, продовжують страждати від жорстокої війни рф на прифронтових і тимчасово окупованих територіях. Змушені шукати прихистку за кордоном, сумуючи за рідною домівкою, або взагалі насильно депортовані до чужої, жорстокої країни, де не знають, що таке справжня любов і турбота.

     Починаючи з 24-го лютого, Ваше життя, дорогі друзі, змінило усталений ритм. Ви навіть не встигли оговтатись від пандемії, як довелось знову покинути шкільні стіни та повернутись до дистанційного навчання. Знову змінити живе спілкування на віртуальне. На спустошених майданчиках дошкільних закладів не чутно дитячого сміху, а важливі події, повʼязані з закінченням навчального року, пройшли без святкової метушні. Українське дитинство проходить в укриттях, під вий сирен. Учні опановують знання дистанційно, а сучасну історію України вивчають не з підручників, а з реальних подій. Такі вони реалії сьогодення, про які ми не можемо мовчати…

     Та незважаючи ні на що, наші діти не лише підлаштувались під обставини, що склалися, а й допомагають нам, дорослим, триматися і вірити в краще. Тендітні дитячі серця випромінюють тепло та ніжність, потребують від нас батьківської ласки, турботи, прагнуть відчувати себе впевнено, захищено. Вони дарують нам щирі емоції, любов та радість, заряджають своїм дитячим оптимізмом, безтурботністю, вмінням концентрувати увагу на позитивних моментах, розвіювати наші тривоги та смуток у цей нелегкий час.

     Зазирнувши в ясні оченята малечі, ми розуміємо, що все буде добре! Нам стане сил боротися, встояти і подарувати їм цілий світ без війни, а тільки з яскравими барвами життя. Тому в нас немає іншої альтернативи, окрім Перемоги України, яка принесе нашим діткам щасливе майбуття!

     Дорогі наші, найталановитіші, найкращі у світі діти, Ви – наше безмежне щастя, найцінніший скарб, джерело цілющої сили і натхнення, Ви – наша гордість та надія України. Від щирого, сповненого любові великого батьківського серця, хочеться побажати Вам мирного і тихого неба, безхмарного життя, теплого і яскравого сонечка, Божої благодаті, міцного здоровʼя, радісного казкового дитинства! Нехай Ваш дивовижний світ буде без війни! Нехай всі Ваші здобутки тільки примножуються! Здійснення всіх найзаповітніших мрій та бажань! А нам, шановні батьки, хай вистачить терпіння, сил, стійкості та натхнення, вберегти своїх діток і постелити їм найщасливішу дорогу омріяного життя, сповненого незабутніх позитивних миттєвостей та щирих, радісних посмішок!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11