Травневі завдання виконано у повному обсязі

     На нарадах останніх днів весни керівники структурних підрозділів звітували про стан виробничих справ, окреслювали основні поточні та перспективні завдання.

     – Травневі плани з розкривних робіт, видобутку руди та випуску готової продукції – основних виробничих показників комбінату – виконано всіма кар’єрами та фабриками. За це велика подяка трудовим колективам, які навіть у такий складний військовий час і в надважких умовах досягають потрібних результатів. Наш надійний тил тримається непохитно, так має бути і надалі, – зазначив Голова правління Сергій Шуваєв.

     Окреслюючи порядок денний, технічний директор комбінату Віктор Бондарець зазначив, що наразі Чкаловська та Олександрівська фабрики зупинені на планові ремонти, разом з ними – нижні роторні комплекси №№ 4 та 2 Північного й Чкаловського №2 кар’єрів. Верхні комплекси працюють та здійснюють переміщення конвеєрів. В активній фазі проведення капітального ремонту крокуючого екскаватора №175. Слід відзначити, що спостерігається дефіцит технологічних автомобілів на лінії, на що має звернути увагу колектив Автотранспортного цеху.

     Директор з охорони праці Юрій Голов звернувся до керівників структурних підрозділів, акцентуючи увагу на необхідності поповнення водою і піском всіх протипожежних ємностей.

Ми входимо у літню пожежонебезпечну фазу, тому маємо бути до цього повністю готові. До речі, з 1-го червня розпочинаємо сезон видачі питної води (температура повітря сягає +28 ºС) працівникам всіх професій, яким за нормами належить її отримувати, – зауважив Юрій Олександрович.

     Поряд із виробництвом, триває і планове навчання персоналу суміжним професіям. Наразі у ньому задіяно 140 працівників.

     Також не зупиняється і робота з активної допомоги нашим Захисникам та постраждалим внаслідок військових дій. За період повномасштабного вторгнення рф на територію України донорами стали 132 працівника комбінату, цей процес триває і надалі. Волонтерський фронт теж не зупиняє своєї роботи. Ініціатива допомоги нашим колегам-солдатам продовжується, за підтримки адміністрації та профспілки підприємства, а також всього трудового колективу.

     Спільними зусиллями продовжуємо наполегливо працювати, наближаючи нашу ПЕРЕМОГУ! Попереду – літо теплих довгоочікуваних зустрічей, позитивних емоцій та гарних новин! Ми маємо в це вірити всім серцем, яке б’ється в унісон з рідною Україною.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11