25 ТРАВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: КРИВОРІЖЖЯ ПІД ПРИЦІЛОМ РАШИСТІВ, ВТРАТА ГЕРОЯ ТА ПРАЦЯ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ

Нічні атаки ворога. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко зазначив, що минула ніч знову була суцільною повітряною тривогою.
– На ранок ворог наніс три авіаудари по Кривому Рогу. Ракети влучили у промислове підприємство та спричинили серйозні руйнування. Інформацію щодо постраждалихуточнюємо, – повідомив посадовець.
У Криворізькому районі орки з «Ураганів» обстріляли Широківську та Апостолівську громади. Наразі місто Апостоловечастковозалишилосябез світла. Людей, на щастя,не зачепило.
 
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що авіаудари по Кривому Рогу були здійснені зі сторони Херсонщини.
За словами очільника облради, зараз в усіх інших громадах області все спокійно. Російські окупаційні війська на території Дніпропетровщини відсутні.
 
Ситуація під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко поінформував, що на території Нікопольського району немає техніки та живої сили окупантів, відсутні бойові дії. Критична інфраструктура району функціонує.
За словами посадовця, на Херсонському напрямку тривають позиційні бої.
– Не втрачаємо віри у наші ЗСУ та разом наближаємо нашу спільну Перемогу! – зазначив Євген Євтушенко.
 
Втрата Героя. Мер Нікополя Олександр Саюк з сумом повідомив про те, що сьогодні о 13 годині в Храмі св. прав. Петра Калнишевськогомісто буде прощатися із земляком ДЕМЧЕНКОМ Вадимом Андрійовичем, який героїчно загинув, захищаючи незалежність нашої держави.
Очільник Нікополя висловив щирі співчуття рідним та близьким загиблого.
 
Ворог продовжує атакувати КриворіжжяОчільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул написав про те, що минулу ніч орки здійснювали обстріли по всій лінії зіткнення:
– У Криворізькому районі ствольною артилерією обстріляно Широківську громаду в районі с.Кошове та околицю міста Апостолове. Жертв немає.На території безпосередньо міста Кривий Ріг вранці були прильоти крилатих ракет на території одного з промислових підприємств. Наслідки уточнюються.
Крім цього, вороги продовжують обстріли мирних населений пунктів. Так, з «Ураганів» було обстріляно с.Велика Костромка. Зруйновані приватні володіння, жертв немає.
У районі населеного пункту Миколаївка (неподалік кордону нашої області з боку Миколаєва) окупанти завдали удару із застосуванням авіації. Наші військові дають ворогові гідну відповідь.
Також триває розмінування територій Криворізького району. За вчорашній день знешкоджено ще 2 ракети від РСЗВ «Ураган» та 66 касетних боєприпасів.
Разом з цим, як сказав посадовець, завдяки мужності та героїзму наших військових, обстановка на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільною. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією.
 
Допомагаємо кожен на своєму фронті. Голова Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що рашисти вже вкотре здійснили обстріл с.Велика Костромка. Снаряд потрапив у житловий будинок, люди, на щастя, неушкоджені:
– Наші ЗСУ одразу ж надали відповідь цим нелюдам. Саме тому я вкотре закликаю: давайте разом допомагати нашим мужнім Захисникам, кожен на своєму фронті, разом наближаючи нашу спільну Перемогу!
 
Ми приєднуємося до цього заклику і починаємо новий робочий день з бойовим настроєм. Адже всі ми добре знаємо, що наша спільна праця зможе перемогти зло і відновити рідну Україну!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11