За період війни піротехніки Дніпропетровщини знешкодили майже 3 тисячі небезпечних знахідок

     Починаючи з 24 лютого – “чорного” для України дня, коли рф підступно вдерлася до нашої рідної країни, надзвичайники Дніпропетровщини прцюють у посиленому режимі. Піротехніки ДСНС за весь цей час зуміли знешкодити 2 494 одиниці сучасних ворожих снарядів та обстежили 82 га території.

     За останній тиждень працівники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення виявили та знищили 480 снарядів, обстеживши 20,4 га територій. Так, при обстеженні 4,1 га територій Синельниківського району було знайдено 66 небезпечних предметів. А ось 414 (!) снарядів піротехніки виявили, обстеживши 16,3 га території у Криворізькому районі.

     Зважаючи на те, що рашисти дуже часто здійснюють обстріли прикордонних територій нашої області, а для цього застосовують реактивні системи залпового вогню типу «Град», «Ураган», «Смерч», мешканцям треба бути надзвичайно уважними та обережними. Адже 6 жителів Дніпропетровщини вже втратили життя через власну легковажність, одна людина зазнала тяжких поранень.

     Зазначаємо, що потрапивши у місця роботи піротехнічних груп, не панікуйте. Вибухи є контрольованими і не несуть ніякої загрози вашому здоров’ю та життю.

     Але якщо ви побачили підозрілий предмет, схожий на снаряд, у жодному разі не беріть небезпечну знахідку до рук, не переміщуйте її та не намагайтеся принести додому. Тобто не робіть жодних дій самостійно. Довірте цю роботу фахівцям, зателефонувавши до Служби порятунку за телефоном «101» чи до поліції за номером «102».

https://www.facebook.com/MNSDNE/posts/pfbid02BoVJm4yB3TLDymMeAwYN8YBwSnKvsnSJ5E5JEWesKVCT5DMnsbxbHA9yqjGCVm7gl

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11