«Повертайтеся живими!»

     Нехай саме це дитяче послання стане лейтмотивом останнього трудового дня тижня – 20-го травня.

     Авторка цих слів, які виражають щире бажання абсолютно всіх українців, – учениця Навчально-виховного об’єднання Мілана Осетрова. Це дитяче послання, немов зіткане на полотні її гармонійного малюнку – прапора, котрий своїми руками обіймає жінка – мама, дружина – вся Україна, немов закриває собою та своєю молитвою кожного Захисника…

     Героїв нашого часу – Збройні Сили України – прославляє і Миколка Гавер з НВО. Його “Слава ЗСУ! Героям Слава!” гордо вписується в зображений Національний стяг. Чітко, патріотично, по-чоловічому.

     А закінчити серію дитячих послань солдатам хочеться словами з листа Воїнам України від 11-річної Вікторії – вихованки НВО. Її послання – це супровід до оберегів Захисникам, які дівчина зробила своїми руками, разом з мамою, зі щирими побажаннями і молитвами. Цитуємо:

    • Привіт воїнам України! Мене звати Вікторія, мені 11 років. Я народилася у місті Покров, на Дніпропетровщині. 

      Я Вам дуже вдячна за те, що Ви захищаєте нашу Батьківщину! Бажаю Вам здоров’я, витримки, наснаги, сили! Якнайшвидше перемогти ворога і повернутися усім додому живими! Наша родина пишається Вами!

      Передаю оберіжки для Вас, я їх робила разом з матусею. Повертайтеся живими!

      Такими зворушливими словами, котрі линуть з дитячих сердець, ми завершуємо цикл листів від учнів НВО. Дуже вдячні діткам, педагогічному колективу НВО і батькам за те, що відгукнулися на нашу акцію. Повірте, Ви зробили дуже добру справу. Кожне послання вже посіло своє місце у солдатському прихистку. Наші Захисники передають вітання всім діткам. Говорять, що зроблять все, від них залежне, аби наблизити такий довгоочікуваний мир для України!

     А ми хочемо ще раз звернутись до дітей та батьків Покрова із запрошенням до участі в нашій акції “Частинка дитячого серця – солдату”. Для Героїв на передовій дуже важливо відчувати таку могутню підтримку підростаючого покоління новітніх українців!

     Нагадуємо! Дитячі роботи можна принести до нашої редакції: вул. Центральна, 12, каб. 217.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11