Вітаємо з ювілеєм! Олена МІНІНА – досвідчений фахівець з відкритим серцем та берегиня сімейного вогнища

     Сьогодні, 20-го травня, свій ювілейний День народження відзначає наша шановна колега, прекрасна дружина, турботлива мама і бабуся – провідний інженер з організації та нормування праці (в Ремонтно-механічному цеху) Олена МІНІНА.

     Свою карʼєру на комбінаті Олена Анатоліївна починала в 1989 році з працевлаштування пробовідбірником Центральної лабораторії збагачення. Тим часом закінчувала навчання у Дніпропетровському гірничорудному інституті, за спеціальністю «Економіка та організація гірничої промисловості». На початку 1991 року дипломованого та перспективного гірничого інженера-економіста призначили на відповідальну посаду – економіста Ремонтно-механічного цеху (РМЦ).

     Улюблена професія тоді, як і зараз, надихала нашу колегу, а успіхи в роботі зумовили підвищення до начальника бюро планування і нормування РМЦ у 1997 році.

     Останні 9 років Олена Мініна обіймає посаду провідного інженера з організації та нормування праці. Вона горда працювати у згуртованому колективі рідного цеху, який поважає Олену Анатоліївну за відповідальність, відданість своїй справі та високий професіоналізм.

     До речі, Олена Мініна – представниця цілої трудової династії комбінату. Зараз на нашому підприємстві працює її чоловік Володимир – помічником машиніста крокуючого екскаватора у Північному кар’єрі. А донька, Юлія Качула, пішла стопами мами – теж обіймає посаду інженера з організації та нормування праці.

     Родина у нашої ювілярки – надійний тил. Разом з чоловіком вони виховали двох чудових доньок-помічниць – Юлію та Тетяну. А діти їм подарували чотирьох онуків – двох хлопчиків і двох дівчаток.

     Велика сім’я у цей особливий день адресує Вам щирі слова побажань:

     – Спасибі, рідна, за теплоту Твоїх рук, широту душі і серце, що любить! За Твою нескінченну і безкорисливу любов, безсонні ночі і щасливі дні! Нехай береже Тебе Господь, дарує гармонію, здоров’я та щастя!

     Не забув привітати ювілярку і її рідний колектив РМЦ:

     – Шановна Олено Анатоліївно! Від всього колективу Ремонтно-механічного цеху прийміть сердечні вітання з ювілейним Днем народження! Нехай з круглою датою вирій щасливих подій лише набирає обертів! Бажаємо міцного здоров’я, незмінного благополуччя, та здійснення заповітної мрії всіх українців – мирного неба над нашою Батьківщиною!

     Редакція “ЗМ”, а з нами і весь комбінат, приєднується до всіх перелічених привітань:

Ваш ювілей – не тільки Ваше свято,

Радіють всі – і друзі, й рідні теж.

Хай Бог пошле іще років багато,

Здоров’я, щастя, радості без меж!

Нехай добром наповнюється хата,

Достатком, щирістю і сонячним теплом!

Хай буде вірних друзів в ній багато,

А щастя доля огорта крилом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11