Європейська комісія затвердила План відбудови України

     Цю гарну новину повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. До того ж Україні нададуть значну фінансову допомогу у розмірі 9 млрд євро.

     Денис Шмигаль зазначив, що така підтримка надзвичайно важлива для нашої держави, адже дає впевненість, що «ми точно не залишимося сам на сам з агресором»:

      – Головне в цьому плані – не гроші. Головне – це офіційно оформлений меседж, що ЄС стане ключовим гравцем у майбутній відбудові України. Ми разом будемо не просто відновлювати те, що зруйнували росіяни, а будемо будувати Нову Україну. За новими європейськими правилами.

     ЄС буде керуватися планом, який розробляє Нацрада України з питань повоєнного відновлення:

      – Україна буде «власницею» процесу, але для максимальної прозорості та ефективності ми залучимо наших європейських партнерів.

      4 складові Плану відбудови:

    • відбудова всієї інфраструктури за найновішими стандартами та європейською політикою;
    • модернізація української держави та наших інституцій;
    • максимальна інтеграція України з ЄС в усіх сферах і напрямках;
    • економічна трансформація, в тому числі нові можливості для українського бізнесу.

     – Ми вдячні Єврокомісії за прийняття цього документу, який демонструє надзвичайний рівень солідарності з нашою країною. Ми впевнені у перемозі й так само впевнені, що відбудуємо нашу прекрасну Україну, яка буде сильним та рівноправним членом Європейського Союзу! – написав Прем’єр.

https://www.facebook.com/dshmyhal/posts/551254309898014

      На шляху повноправного членства в ЄС, завдяки величезним зусиллям наших західних сусідів задля допомоги нам у боротьбі з ворогом, ми вже відчуваємо себе частиною європейської родини. Це дозволить назавжди розпрощатися з залишками радянської спадщини та рухатися в напрямку прогресу, орієнтуватись на сучасні стандарти і будувати прогресивне щасливе майбутнє України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11