17 травня, Дніпропетровщина: ситуація стабільна і контрольована, вороги отримують гідну відсіч, а ми пишаємося нашими Переможцями

     «Ніч з затяжною тривогою, але наразі все нормально», – повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Він подякував Громадській організації «Фундація Течія» та її керівнику Олегу Кроту за нову партію касок та бронежилетів для наших військових.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko/posts/374248384737202

     Ситуація на Дніпропетровщині зараз стабільна і контрольована. Саме про це зранку написав голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:

     – Ніч на Дніпропетровщині минула спокійно. Обстрілів наших громад чи прикордонних територій не зафіксовано.

     Вчора був тихий день, який минув без «прильотів» та обстрілів. Ситуація на Дніпропетровщині зараз стабільна і контрольована.

     Вся критична інфраструктура працює в штатному режимі. А вся область працює на Перемогу України.

https://www.facebook.com/nbankr/posts/5411020322262129

     «Доба минула без пригод та надзвичайних ситуацій», – зазначив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

     Він доповів, що бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає та розвіяв хвилювання людей щодо гучних звуків:

     – ЗСУ продовжують робити смерть ворогам на Херсонському напрямку. Інколи досить гучно. Звертаю вашу увагу – почуте відбувається за межами району. В небі – наші.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1142450389939431&id=100025234411163

     Посилюємо оборону і гідно «відповідаємо ворогу». Перемагаємо і на спортивному фронті.

     Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул розповів про те, що в місті та районі ситуація повністю контролюється ЗСУ та військовою адміністрацією. Оборона посилюється, ведеться будівництво нових укріпрайонів, а також триває розмінування територій. Вчора було знешкоджено ще 30 касетних боєприпасів в Апостолівському районі

     – Орки продовжують обстріл мирних населених пунктів практично по всій лінії зіткнення в Херсонській області. Удари наносяться з РСЗВ, мінометів та САУ. Дякувати Богу, сьогодні жертв немає. Наші відповідають гідно – у районі населеного пункту Давидів Брід знищено ворожий польовий склад боєприпасів, – зазначив посадовець.

     Він також подякував бізнесу за підтримку економіки:

     – У Кривому Розі, навіть в непростих прифронтових умовах, оживає дедалі більше об’єктів бізнесу. Дякую кожному підприємцю, хто зберігає робочі місця та зарплати людям. Не на повну потужність – десь на 40%, десь – на 70%, але стабільно працюють наші промислові підприємства. І порівняно з початковим спадом, обсяги нарощуються. Будуються нові логістичні ланцюжки зі збуту продукції. Працююча економіка – це кров держави, і зараз Кривий Ріг робить дуже суттєвий внесок у наближення нашої спільної перемоги.

     Олександр Вілкул з гордістю акцентував і на спортивних перемогах своїх земляків:

     – Україна вперше в історії виборола перше місце на Дефлімпійських іграх у Бразилії. Внесок у загальну перемогу зробив і вихованець криворізької ДЮСШ №5 Дмитро Василенко, котрий завоював золоту медаль у складі нашої баскетбольної збірної. А в Португалії, на Кубку світу зі спортивної акробатики, наші спортсменки, вихованки ДЮСШ №1 Таїсія Марченко та Вікторія Козловська, стали чемпіонками світу. Вітаю від усіх криворожан!

     Зберігаємо витримку та спокій, віримо у наші Збройні Сили та Перемогу!!!

https://fb.watch/d2Yl6Hz4iz/

     «Ворог відсутній, кордони громади під надійним захистом ЗСУ», – такими потрібними словами відзвітував мер Зеленодольська Дмитро Невеселий. Разом з цим пояснив, чому жителі громади чують постріли:

     – Лунають постріли протягом дня – це наші хлопці виписують квитки свино-собакам в парк атракціонів, на концерт Кобзона. Дякуємо Вам, хлопці, за Вашу роботу!

     Та неоднозначно натякнув:

     – Захисники на передовій дуже хочуть, щоб ми цього літа відвідали херсонських смачних кавунів.

https://www.facebook.com/100013474629316/videos/499594605248956/

     І ми дуже хочемо поласувати найсмачнішими в світі стиглими кавунами з української Херсонщини. А щире бажання більшості має могутню силу…

     Віримо у Збройні Сили України, які завзято звільняють нашу територію від рашистської навали. Сподіваємось, що наша спільна ПЕРЕМОГА не забариться. Україна знову буде вільною державою, в якій поля ряснітимуть не мінами й боєприпасами, а смачним врожаєм від родючої української землі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11