Шановні працівники комбінату, покровчани – українці! Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем сім’ї!

     Сьогодні, 15-го травня, в усьому цивілізованому світі, до якого, безперечно, входить і Україна, відзначають надзвичайно важливе свято єдності, вірності, підтримки, взаємоповаги та любові – Міжнародний день сім’ї. У нинішній важкій ситуації воно для нашої країни особливе, бо стосується всієї української спільноти, котра у протистоянні ворогу об’єдналась в одну велику родину. Ми разом, з почуттям надзвичайної віри у Перемогу, воюємо, готуємо та годуємо, вдягаємо, будуємо, працюємо, цінуємо тих, хто поряд, і тих, хто під кулями виборює Незалежність Батьківщини, підтримуємо, допомагаємо, сумуємо і радіємо. І все це ми робимо разом, кожен на своєму місці, відведеному йому режимом війни.

     Родина – це найближчі й найдорожчі люди, татові настанови і мамині молитви, дитячі пустощі та вже дорослі помилки і гідні вчинки. Водночас, це основа народу і майбутнього держави, нашої громади. Саме в родині дитина вперше пізнає, що таке любов і ніжність, душевне тепло і турбота, що таке добро і справедливість. Саме тут плекаються і розвиваються духовні національні цінності, зберігаються споконвічні традиції. Ці гідні чесноти української родини наразі демонструє весь наш нескорений народ. Серця кожного з нас, від маленької дитини до прабатьків, б’ються за одним тактом. Ми поєднані кров’ю і потом, сльозами і сміхом, здобуттями і поразками, стражданнями, руйнуваннями та порятунками. Наша єдина українська родина, попри важкі випробування війною, не здається, а рухається вперед до спільної Перемоги.

 

     Це свято сповнене щирого почуття, глибокої вдячності і безмежної шани до батьків. Материнство, батьківство, дитинство ‒ цінності, навколо яких обертається життя, бо воно врешті-решт завжди Перемагає.  

     Хочемо, щоб для кожного з нас сім’я залишалася надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Куди повернеться кожен Герой, який зараз Захищає нас, забезпечуючи мирне майбуття.

     Бажаємо, щоб кожна українська родина якнайшвидше возз’єдналася. Нехай над нашими домівками запанують мир, злагода, гармонія та спокій. Нехай батьківська молитва вбереже кожного сина та доньку. А юні українці зростають у щирій любові та повазі, з високими моральними цінностями, які в них виховує найкраща в світі родина – Україна.

                                                                                                                                         З повагою і шаною до кожної родини,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

                                                                                                                                                  ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ КОМБІНАТУ                                                                                                             

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11