ПОКРОВЧАНАМ ПРОПОНУЮТЬ ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ НАЗВ ВУЛИЦЬ ТА ОБ’ЄКТІВ

     Про це повідомляє Офіційний сайт Покровської міської ради. В інформації йдеться про те, що в Покрові створена робоча група з питань перейменування назв вулиць та інших об’єктів з російським походженням. Її основне завдання – формування об’єктів топоніміки, котрі підлягають дерусифікації, та розгляд пропозицій щодо перейменування від населення. Комісію створено, згідно з розпорядженням міського голови Олександра Шаповала, очолив її секретар міськради Сергій Курасов.


     Кожен житель Покровської територіальної громади має право взяти участь в процесі дерусифікації. Що для цього треба зробити?     1. Подати пропозиції (зауваження)до міської ради у письмовій формі чи електронною поштою з зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає.     2. До особистих даних додати інформаційнудовідкупро фізичну особу, ювілейну, святкову чи історичну дату (або назву події), на яку пропонується перейменувати вулицю.     Пропозиції (зауваження) необхідно надавати:– в письмовій формі через громадські скриньки, розташовані за такими адресами: вул. Центральна, 48 – виконком Покровської міської ради; приміщення старостинського округу – вул. Центральна, 14, с.Шолохове;– у друкованій формі на таку електронну адресу: org-viddil@pokrov-mr.gov.ua.      Після закінчення терміну обговорення, робочою групою будуть проаналізовані всі пропозиції. Перевагу нададуть тим, які знайшли найбільшу підтримку. Саме їх перелік буде запропонований на розгляд міської ради.     Про результати роботи з перейменування вулиць та інших об’єктів, котрі підлягають дерусифікації, ви зможете дізнатись на Офіційному сайт Покровської міської ради.     Увага! Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються та не розглядаються.

     З переліком вулиць, котрі підлягають перейменуванню, можна ознайомитись за цим посиланням: https://pkrv.dp.gov.ua/…/shanovni-meshkanci-pokrovskoyi…

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11