«ДЯКУЄМО ЗА ЖИТТЯ!»

     Нехай це гасло від вихованця Навчально-виховного об’єднання м. Покров, 6-річного Тимофія Волошина, стане девізом сьогоднішнього дня – 11-го травня 2022 року, 77 дня спротиву України наступу російським окупантам. А серед цих могутніх слів – яскраве сонечко і мирне життя усміхнених дітей.

     Свого однолітка цілком підтримує ще одна учениця НВО Карина Петреченко. Вона адресує нашим захисникам намальований власноруч національний прапор, як символ віри в Перемогу України. На ньому “пульсує” частинка дитячого серця, яке з неймовірною силою вболіває за Героїв. А свідченням цього є такі щирі слова:
     – Віримо в наше ЗСУ!
     Учень 3-Б класу НВО Роман Таран зобразив Україну в образі усміхненої молодої і дуже гарної дівчини в національному вбранні. Саме такою хлопець прагне бачити свою Батьківщину в найближчому майбутньому. А зараз зізнається їй у любові простими, але такими потрібними словами:
     – Я люблю Україну!
     Про це говорять наші найкращі і найталановитіші у світі діти, тому про це не маємо права мовчати і ми!
     Доброго ранку, наші шановні оглядачі! Ми з України, чим з кожним днем пишаємось все більше! Гарного Вам весняного дня, а нашим Захисникам – сили та стійкості! Ми з Вами і вдень, і вночі, наша віра в Перемогу – непохитна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11